Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

BJUTI SAVETI SLAVNIH GLUMICA STARIJIH OD 40

Male tajne zrelih lepotica

Autor: Ekipa Alo! | 25.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

One odlično nose svoje godine, a moglo bi se reći čak da im zrelost dodaje male nijanse u lepoti. Njihovi vizažisti tvrde da se tajna skriva u neutralnom mejkapu, svetlijoj kosi i pravilnom skrivanju tamnih podočnjaka. Otkivamo vam tajne holivudskih lepotica…

Dženifer Aniston

Dženifer Aniston

Maska i puder
Kejt Blanšet ima porculanski ten i nikad ne preteruje s šminkom. S godinama koža postaje suva, zbog čega se vidi i najsitnija bora. Stoga Kejt najpre stavlja masku za lice s dubinskim delovanjem oko 15 minuta. Nakon toga sledi tečni puder, ali ni s njim ne preteruje, a višak uklanja papirnom maramicom, otkrila je njena vizažistkinja.


Piling je obavezan
Iako geni igraju veliku ulogu, koži svakako pomaže i pravilan piling. Kožu treba čistiti tri puta nedeljno, ali piling mora biti nežan. Sandra Bulok koristi pilinge na bazi alfa i beta hidroksilne kiseline koji čiste kožu. Njihova je prednost što odgovaraju svakom tipu kože.

Tajne dobrog korektora
I slavne zvijezde imaju problema s tamnim kolutovima ispod očiju, što najbolje zna Salma Hajek, koja je godinama tražila idealnu nijansu korektora. Korektor se nanosi samo uz unutrašnji ugao oka, a ne celom dužinom do obraza, jer ulazi u bore i ističe ih još više, savetuju vizažisti.

Nikol Kidman

Nikol Kidman

 
Svetlija nijansa
Ako želite da izgledate mlađe, treba se vratiti boji kakvu ste imali kao dete. To će licu dati topliji i mekši izgled. Frizura treba da bude što prirodnija, jer previše stilizovana kosa deluje strogo. Preporučuje se sušenje kose bez fena. Nikol Kidman vratila se nežnim plavim tonovima.

Duga kosa nije za mlade
Popularno pravilo da s godinama kosa treba da bude sve kraća prekršile su brojne lepotice, među kojima i Dženifer Lopez. Žene ne moraju da se odreknu duge kose, ali važno ju je njegovati kako bi bila meka i savršeno uokvirivala lice, tvrdi glumičin frizer Oribe Kanales.

Vežbe ala Hale Beri
Osim na kožu, poznate lepotice paze i na svoje telo. Hale Beri figuru održava jednostavnom vežbom za celo telo. Dovoljno je malo raširiti noge i spustiti se prvo u čučanj, pa potom u sklek. Iz skleka se ponovno vraća u čučanj i skoči s podignutim rukama. Međutim, ni ona ne preteruje - preintenzivan trening stres je za imuni sistem.

Salma Hajek

Salma Hajek


Detoks, voće i povrće
Uz redovno vežbanje, mladolik izgled iziskuje i pravilnu ishranu. Prerađenu hranu i previše šećera treba izbegavati, a u jelovniku se poreporučuje što više voća i povrća. Takođe, odličan dodatak su proizvodi na bazi propolisa i pčelinjeg voska koje koristi Dženifer Aniston. Salma Hajek se pre šetnje na crvenom tepihu podvrgava petodnevnom čišćenje prirodnim sokovima.

Veštačke pomlađuju
Veštačke trepavice u trenu pomlađuju, ali treba izabrati pravilnu nijansu. Prirodniji izgled licu daju smeđe trepavice s time da ne smeju biti previše duge. Posle treba naneti samo dva sloja maskare!
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP