Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

KOPIRAJTE STIL BLEK LAJVLI ILI TEJLOR SVIFT

Moda iz klupe

Autor: | 31.08.2013 - 08:02:00h | Komentara: 1

Kako bi jesenja garderoba i povratak u školu bili što veseliji, inspiraciju potražite u šarenom stilu Eme Votson, zvezde filmova o Hariju Poteru, ili tačkastim haljinama kakve nosi Keti Peri.

Pevačica Tejlor Svift poznata je po ženstvenom stilu

Pevačica Tejlor Svift poznata je po ženstvenom stilu

Recimo, uparite cvetnu bluzu sa suknjom geometrijskog uzorka i poigrajte se bojama, a ako više volite klasiku, odlučite se za džins od glave do pete. Ove godine teksas je doživeo veliki povratak, pa džins košulju kombinujte s farmerkama visokog struka.


Moda

Osim toga, prvog dana škole zablistajte i u farmerkama u boji. Uparite ih s majicom veselog printa i crnim sakoom. Udobne i efektne patike s visokom petom pravi su hit sezone i savršene za školu. Ćerka glumca Vila Smita, pevačica Vilou, nosi bele, a one u jarkom bojama možete upariti s jednobojnim kombinacijama.


Šarene marame
Kraljica stila, glumica Blek Lajvli, o božava velike boemske marame. Istaći ćete se bez previše truda, a ako ih kombinujete s prevelikim “muškim” dužim sakoom, helankama s uzorkom ili zanimljivom suknjicom, ne možete pogrešiti. Osim marame, poigrajte se i upečatljivim nakitom, recimo onim koji na sebi ima perje, ili kratkim teksas jaknicama uz pantalone u boji.

Moda

Široki džemper
Ako ste ležeran tip, odlučite se za duge, udobne džempere koje Blek Lajvli nosi na helanke. Ova kombinacija dobra je i za večernji izlazak, ali tada “look” upotpunite upečatljivim nakitom ili obujte cipele s visokom petom. Jednostavne i ležerne kombinacije možete upotpuniti i metalik jaknicama. Jakna će se sjajno slagati i s plisiranim suknjama.


Cvetići na haljini
Pevačica Tejlor Svift poznata je po ženstvenom stilu, pa je često možemo videti u haljinama s cvetnim printom. Uparite ih s dugačkim džemperom ili strukiranim kaputićem ili prosto nabacite tačkastu haljinu a la Keti Peri.
Poslednji komentari
  • Goja Vreme: 31.08.2013 13:35h

    Umesto da se opreme knjigama, spremnoscu za ucenjem, pernicama, higijenom i dobrim duhom, vi sovjetujete odezde! Mali su oni za to! Kad krenu na fakultet onda da!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP