Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

PRATITE TRENDOVE NA INSTAGRAMU

Moda iz prve ruke

Autor: Anastasija Milojević | 29.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Instagram je jedna od najpopularnijih socijalnih mreža, koju poznate ličnosti obožavaju i rado nas informišu fotografijama direktno sa nekih važnih događaja. U toku je mesec mode, a ovo su Instagram profili koje treba slediti kako biste bili u toku.

Ana Delo Ruso,

Ana Delo Ruso, | Foto: Profimedia

Ana Delo Ruso, @anna_dello_russo
Ona je urednica japanskog „Voga“, poznata po ekcentričnom i upečatljivom stilu. Bez straha isprobava nove stilove i trendove koje na prepoznatljiv način kombinuje, a najprepoznatljiviji su njeni autfiti tokom nedelja mode, gde je zapazi svaki fotograf. Ona privlači pažnju, odeva se inspirativno, mladalački i toliko originalno da ćete je obožavati.

Nataša Goldenberg, @ngoldenberg
Nataša je stilista i dizajner. Njena garderoba je kao iz snova, a idiličan život vodi na relaciji Njujork-Pariz-London-Milano. Ona ne staje ni kada je u poodmakloj trudnoći. Pratite je i budite u toku sa najprestižnijim dizjnerskim komadima, gledajte sa njom revije iz prvog reda. Pored svega ovoga, i njena ćerkica je preslatko stilizovana i često je možete videti sa Natašom na slikama.


Heiš Bouls, @hamishbowles
On je jedan od urednika američkog „Voga“, a njegov Instagram nalog je mešavina umetnosti, arhitekture i ličnog upečatljivog stila odevanja i skrojenih odela slikanih na isto tako upečatljivim i zanimljivim mestima.

Kerin Rotfild, @carineroitfeld
Nekadašnja urednica pariskog „Voga“, poznata po neverovatnom osećaju za modu, stilu i ukusu, na svom Instagram profilu ima pažljivo biran kolaž modnih fotografija koje podrazumevaju i ulični stil ali i ilustracije Donalda Drobertsona Robertsona.

Viktorija Bekam

Viktorija Bekam

 
Viktoria Bekam @victoriabeckham
Svi znate Viktoriju Bekam, ali je još bolje upoznajte preko njenog Instagram profila, gde se pored fotki koje su snimljene iza modnih kulisa često pojavljuju njena deca.
Kara Delevinj, @caradelevingne
Kara mnoge momente iz svog života deli na svom Instagramu i trenutno je najtraženija manekenka na svetu.

Sam Meknajt, @sammcknight1
Sem je vanvremenski, jedan od najpoznatijih frizera na svetu. Obožava da šeruje slike iz svoje fantastične bašte. Ali tokom modne sezone i nedelja mode, on pravi specijalne frizure na najvećim revijama i najpoznatiji svetski modeli pojavljuju se na njegovim Instagramu. On je inventivan i pomera granice kada su frizure u pitanju, što je i više nego dovoljan razlog da ga pratite. Očekujte neočekivano.

Maria Duenas Džejkobs, @mduenasjacobs
Maria je direktor asesoara u američkom izdanju „El magazina“ i ona je prva i jedina osoba koju želite da pratite kada su modni dodaci u pitanju. Ona ima smisla i osećaja kada je u pitanju najfiniji nakit, na njenom Instagram profilu očekujte dijamante, ali i najnovije ekskluzivne modele cipela i torbi. I da, želećete da posedujete svaki komad!

Pet Mekgreit

Pet Mekgreit

 
Pet Mekgreit, @patmcgrathreal
Ovaj mejkap maestro je najtraženiji za vreme internacionalnih nedelja mode (Stella McCartney, Gucci, Versace, Dior i Victoria Beckham samo su neki od dizajnera na čijim revijama radi šminku) i određuje trendove kada je reč o šminki.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP