Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

TOP TRENDOVI ZA JESEN

Modna bajka

Autor: Ekipa Alo! | 22.10.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Francuski „Vog“ je izdvojio trendove za ovu sezonu, među kojima su pončo, krzno, šezdesete, nordijski motivi i bajkovite haljine. Sigurni smo da ćete se naći barem u nekom od njih…

Nose se  nordijski  motivi, krzno, tamnozeleno,  pončo...

Nose se nordijski motivi, krzno, tamnozeleno, pončo... | Foto: Shutterstock

- Nordijski motivi ili kako ih Amerikanci nazivaju motivi Aspena, idealni su za hladnije dane. Najčešće se nose na džemperu i ponču, a sami su po sebi dovoljno upečatljivi da traže jednostavan ostatak stajlinga. Predlažu ih „Lakost“ i „Tomi Hilfiger“.


- Bajke su se uvukle u svet mode. Haljine su raskošne i inspirisane Pepeljugom, dvorskim damama i vitezovima. U svoje su ih kolekcije uvrstili D&G, Valentino i Aleksandar Mekvin.

- Tamnozelena nijansa preplavila je prodavnice, a u svoje kolekcije uvrstili su ih Valentino i J. Mendel. Ova se boja odlično slaže s crnim i smeđim tonovima i idealna je za jesen.

- Senzualne šezdesete ove se jeseni vraćaju na velika vrata. Prevladavaju strukirani modeli i suknje A kroja, koji laskaju ženskim oblinama. Predlažu ih „Guči“ i „Luj Viton“.

- Raskošne bunde od krzna ove su sezone doživele preporod. Nosi se krzno u boji, a osim dizajnera, svoje su verzije predložili i brendovi koji lansiraju uličnu modu. Emilio Puči i Eli Sab nisu im odoleli.

- Odelo je uvek u modi, bilo strukirano i u boji, kako to predlaže „Guči“, ili široko u klasičnoj sivoj nijansi, kako ga vidi Džejson Vu.

- Najmoderniji komad ove jeseni svakako je pončo. Dugi, kratki ili print - prolazi u svim prilikama, a nisu mu odolele ni brojne zvezde, poput Sare Džesike Parker. Na pistu su ga doveli Ralf Loren, „Barberi“, Eli Sab i Salvatore Feragamo.

- Debelo mekano pletivo savršeno je za hladnije dane. Osim džempera, u modi su haljine i suknje, a inspiraciju su u njima našli Mark Džejkobs i Stela Makartni.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP