Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

TRENDOVI ZA PROLEĆE

Modno cvetanje

Autor: Nataša Lazović | 26.03.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Omiljeni džemper i usku suknju možete zameniti cvetnom sportskom majicom i plisiranom suknjom, a pastelni “look” razbiiti dobrim kockastim komadom. Evo nekoliko trendova koje možete da izaberete kako biste ovog proleća bili u trendu…

Trendovi za proleće

Trendovi za proleće | Foto: Shutterstock

Nežno
Pastelne kombinacije smo videli na revijama “Balmana”, Izabel Marant i “Barberija”. Pastelno od glave do pete možete osvežiti komadom grafičkog uzorka. Za ženstveni izgled kombinujte čipkastu bluzu, nežnu plisiranu suknju i salonke. Za hrabrije preporučujemo pastelnu bajkersku jaknu.


Tufne
Tačkice smo videli na revijama “D&G”, “Moskina” i Majkla Korsa. Nose se haljine inspirisane pedesetima. One hrabrije mogu da kombinuju suknju i pantalone tačkastog uzorka i pastelnu ili cvetnu sportsku majicu.

Modno cvetanje

Modno cvetanje


Cveće
Cvetni uzorak smo videli smo na revijama “Diora”, “Emporija Armanija” i Marka Džejkobsa. Kod ovog trenda ništa nije suptilno - nose se detalji upečatljivog uzorka i u jarkim bojama.

Kratko
Kratke jaknice biće veliki hit ovog proleća, u svim bojama, printevima i motivima. Bez okovratnika, s cvećem, lišćem ili ptičicama… Izvrstan detalj koji će vas, nakon tmurne zime, sigurno obradovati svaki put kad ga odenete.

Belo
Bele košulje su jedan su od osnovnih motiva proleća, a osim onih s dubokim dekolteom, kakve preporučuju Dona Karan i Fere, biće i onih s asimetričnim kopčanjem.

Baletanke, džins i bela košulja
 

- Dizajneri su se ovog proleća uskladili s prirodnim bojama, pa će najmodernije biti pastelno plava, pastelno ljubičasta, nežno siva, pastelna smeđa, narandžasta... U modi je takođe džins u svim oblicima i nijansama. Takozvane iscepane farmerke treba da budu diskretne; devojke koje izgledaju kao da ih je neko rastrgao nisu moderne! U trendu su mrežasti, prozirni materijali i til, a tri komada koja morate imati u svom ormanu su baletanke, dobar džins i bela klasična košulja - kaže za “Alo!” Nataša Višnjić Todorović iz modnog studuija “Click”.


 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP