Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

SEKS NA MORU

Na dušeku zadovoljstva

Autor: Ekipa Alo! | 22.07.2014 - 07:02:00h | Komentara: 1

Seks u vodi je izuzetno iskustvo, i ako ga još uvek niste isprobali, obavezno to uradite ovog leta. Mali vodič će vam pomoći da izaberete najbolje poze, dodatna pomagala i izbegnete eventualne rizike...

Pučina  stvorena  za oralni seks

Pučina stvorena za oralni seks | Foto: Shutterstock

Osećaj adrenalina zbog mogućnosti da ćete biti uhvaćeni, blizina golog tela i osećaj bestežinskog stanja u moru svakako čine ideju seksa u vodi vrlo privlačnom. Ipak, ne zaboravite da kondom nije idealna zaštita, jer ga može oštetiti hlor ili so, pa se osigurajte alternativnom kontracepcijom.
Takođe, imajte na umu da morska voda pomaže u ispiranju prirodnog lubrikanta, odnosno vlažnosti vagine, pa sa samim seksom pričekajte sve dok partnerka nije jako uzbuđena ili koristite silikonski lubrikant kako bi se smanjila mogućnost bola.
 


U plićaku
Ako ste na usamljenoj plaži, svakako isprobajte seks u vodi koja dopire do grudi, tako što će muškarac ostati da stoji, dok će ga partnerka opkoračiti oko kukova i pridržavati se za ramena. Muškarcu su ruke slobodne da je pridržava za zadnjicu. Podizanjem i spuštanjem njenih nogu, kao i pomeranjem s talasima menja se ugao penetracije, što doprinosi većem uzbuđenju.

Na obali
Ako ste u samom plićaku, gde voda ne doseže ni do kolena, recimo noću, idealna poza je ona u kojoj je ona gore. Muškarac treba da legne na leđa i pridigne se na podlaktice, dok partnerka može da zauzme pozu „kaubojke“ tako da je leđima okrenuta od njegovog lica. Sve varijante na ovu temu su dobrodošle.

Pomoću bova
Kao rekvizit mogu da vam posluže bove koje oba partnera mogu da pridrže rukama, tako da muškarac stoji iza partnerke. Takođe, žena može da postavi noge u gotovo sedeći položaj i tako se nasloni na njega.

Poza „u zagrljaju“
Partner treba da sedne na morsko dno u poziciji takozvanog turskog seda, dok će partnerka sesti na njega i obgrliti ga nogama. U ovoj pozi je oslonac vrlo dobar, pa pruža maksimalan užitak, a jednako tako ostavlja slobodne ruke partnera za zagrljaje i dodatnu stumulaciju. Ipak, pripazite da na morskom dnu nema ježeva ili oštrog šljunka.

Na pučini
Ako imate dušek na naduvavanje, možete da se udaljite od obale i uživate u većoj diskreciji, dok će vam on poslužiti kao svojevrsni krevet. Partnerka treba da legne na stomak tako da joj noge budu u vodi, a guza na samoj ivici. Partner prilazi otpozadi i podizanjem i spuštanjem njenih nogu diktira tempo. Ako vam je ova poza teško izvodljiva, uvek možete uživati u oralnom seksu.
Poslednji komentari
  • djole Vreme: 22.07.2014 09:43h

    a jel može sve ovo samo u Dunavu?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP