Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

LJUBAVNE DILEME

Naći i zadržati onog pravog!

Autor: Nataša Lazović | 09.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Neko bi rekao da živimo u svetu individualaca. Biti singl u tridesetim više nije blam, brakovi se skapaju sve kasnije, a svaki treći završava se razvodom.

Žene biraju i imaju tu iskonsku moć i umešnost da dobiju svog čoveka, kaže spisateljica Zorana Šulc

Žene biraju i imaju tu iskonsku moć i umešnost da dobiju svog čoveka, kaže spisateljica Zorana Šulc | Foto: Shutterstock

S druge stane, naše bake, koje su samo očijukale pre nego što stanu na ludi kamen (valjda se zato zove ludi), sa svojim izabranikom (čitaj izabranikom svojih roditelja), ostajale su do kraja života… Da li je pravih muškaraca sve manje ili su žene izgubile želju za predajom, teško je reći. Ipak, čežnja da se nađe srodna duša sa kojom ćemo deliti dobro i zlo i dalje tinja, barem u većini ženskih srca. No, kako naći onog pravog, pitamo Zoranu Šulc, autorku ljubavno-erotskog romana „Ukus greha“?


- Nikada ne možemo znati ko je gospodin pravi! - kaže Zorana, čija je knjiga uzbudljivo putovanje kroz neverovatan život autorke. Ljubavi, one prave i one samo za jednu noć, veze sa slavnim muškarcima koji su klečali pred njom, avanture, pustolovine, životne nedaće, uspesi, brak, preljuba, zabranjene veze i tajne koje drugi nikada ne bi priznali...

- Međutim, nastavlja autorka, kada nas nečiji glas, pogled, osmeh, ponašanje do te mere preokupirju da više nismo svoje, onda nam telo šalje alarm i uzbuna kreće. Uzbuna u smislu da treba krenuti u akciju osvajanja i dati sve od sebe. Žene biraju i imaju tu iskonsku moć i umešnost da dobiju svog čoveka.

Kako ga zadržati...
- Kada nekoga volimo, ne činimo to svaki dan i u svakom momentu na isti način, a upravo to drugi od nas očekuju. Mi imamo tako malo poverenja u ljubav i partnerstvo! Očekujemo stabilnost, čvrstinu i opstanak veze, a jedini mogući opstanak ljubavi, kao i veze, leži u svakodnevnom gajenju i rastu osećanja, kao i u slobodi ponašanja prema voljenoj osobi - kaže Zorana i otkriva kako je izgledao njen sustret sa pravim…

- Moj čovek se pojavio jedne kasne septembarske večeri u „mercedesu“ i pitao me je kuda da me odveze. “U zemlju ljubavi”, odgovorila sam. Danas imamo divnu unučad!

Knigu „Ukus greha“ ubjavilo je „Vulkan izdavaštvo“, a prva tri čitaoca koji se danas u 12 jave na telefon 011-20-20-120 dobiće po jedan primerak na poklon.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP