Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

VODIČ ZA LASCIVNE RAZGOVORE

Napalite se rečima!

Autor: Nataša Lazović | 29.10.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Mada su lascivne reči manje pohvalan deo rečnika, izgovorene u pravom trenutku i u pravoj meri mogu da „otvore vrata raja”. Evo malog vodiča kako da ih koristite…

Ne ustežite se  od bezobrazluka

Ne ustežite se od bezobrazluka | Foto: Profimedia

Ne glumite
S godinama veze lako upadnu u rutinu, a jedna od protivmera može da bude „bezobrazno“ šaputanje na jastuku. To, međutim, ne znači da treba da glumite nešto što niste. Ako vam partner nešto radi dobro, jednostavno mu dajte do znanja uzdasima i rečima: „Nemoj da staješ“ ili „Obožavam kad to radiš“.
Jednako kao s rečima, parovi mogu da se poigraju i tonom glasa. Žene uzbuđuju muškarci s dubljim i hrapavijim glasom, a muškarce pripadnice lepšeg pola sa senzualnim i zavodljivim glasom. Iskoristite svoju sposobnost oponašanja.


Šta ćeš da mi radiš?
- Lascivne reči mogu da se podele na one tipa konstatacije i tipa dijaloga. „Kako je tvrda tvoja k…na, jedva čekam da mi uđe“, konstatacija je posle koje se ne očekuje odgovor. S druge strane, partneri neretko tokom predigre smisle čitavu malu priču o tome ko će kome šta da radi... I jedno i drugo deluje stimulativno, uliva osećaj sigurnosti, a erotizuje i onoga koji ih izgovara – kaže seksolog Jovan Marić.

Instrukcije i komplimenti
„Mazi me tu“, „okreni se na bok“, „zatvori oči“, ove instrukcije odlične su za oba partnera. Osim što pojačavaju užitak, olakšavaju partneru da vas dovede do vrhunca. Komplimenti takođe otvaraju mnoga vrata, zato nemojte da ih zaboravite u krevetu. Recite partneru koliko vam se sviđaju njegovi/njeni mišići/obline, miris, erotske veštine... Sve to razbuktaće strasti, opustiti partnera.
- U istoj kategoriji su i razni uzdisaji, uzvici, stenjanje, vrištanje, sve su to jasni fiziološki pokazatelji seksualnog uzbuđenja i ne treba ih prigušivati jer je najbolji afrodizijak uzbuđenje partnera. Dakle, slobodno vrištite, na zavist vaših komšija - savetuje Marić.

Kruna s glave


Postoje osobe koje se ustežu da nešto kažu, mada bi rado to učinile.
- To je posledica stida ili razmišljanja po principu - šta će tada partner misliti o meni. Zato mnogi ćute da im ne bi „pala kruna s glave“. Možete testirati partnera i u ljubavnom zanosu izgovoriti neku od tih reči. Uvek se može vratiti rečenicom: „Izvini što sam bio/la vulgaran/na, bio/la sam mnogo uzbuđen/a“ - kaže Marić.


 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP