Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

NAPRAVITE SAMI

Napitak koji „prži“ salo!

Autor: E. A. | 01.04.2015 - 07:00:00h | Komentara: 1

„Sasi“ dijetalnu vodu možete da napravite od sastojaka koje imate u kući. Sintija Sas je osmislila napitak za koji tvrdi da već nakon četiri dana redovne konzumacije pomoću njega možete izgubiti tri kilograma i skinuti 10 centimetara u obimu struka.

Za pravljenje „Sasi“ vode potrebni su vam đumbir, listići mente, jedan krastavac, jedan limun i 8,5 čaša vode (koristite filtriranu ili flaširanu vodu – čaša je od 250 mililitara). Operite limun, rasecite ga na pola i izvadite semenke. Svaki komad malo zasecite i ubacite u posudu s vodom.

Ne ljuštite limun, a nemojte ni da cedite sok u vodu. Krastavac oljuštite i isecite na kolutiće, pa dodajte u vodu. Dodajte osam do 12 opranih listova sveže mente. Ogulite đumbir srednje veličine i narendajte ga u smesu s vodom. Sve izmešajte, poklopite i stavite u frižider preko noći.

Sledeći dan, kada ste žedni, pijte samo rashlađenu „Sasi“ vodu. Bar četiri dana pripremajte svakog dana sveži napitak s navedenim sastojcima, da biste videli rezultate. Vodu možete i da procedite svaki put kada je sipate u čašu.
Sadrži nula kalorija i poznato je da sama voda uveliko pomaže mršavljenju, a ovi ostali sastojci ubrzavaju proces sagorevanja masnih naslaga i sigurno smanjuju stomačić.
Poslednji komentari
  • Aleksandar Vreme: 01.04.2015 16:31h

    Zelena zrna kafe pruzaju jedinstvena jedinjenja hlorogene kiseline koje se ne mogu naci u visokom nivou u przenim zrnima kafe. Dokazano je da ovi aktivni sastojci pomazu u smanjivanju apsorpcije glukoze i, zbog toga, mogu pomoci u odrzavanju normalnog nivoa secera u krvi kod osoba kojima je secer u normalnog opsegu. Takvi efekti mogu da pomognu u kontroli gladi kao iu popunjavanju energetskih praznina. Savrsen partner za trio biljnih pojacivaca metabolizma su ketoni maline, ali ikompletan rang B vitamina sa Vitaminom C. Istrazivanja ukazuju na to da ketoni maline mogu pomoci u jacanju metabolizma masti, koje se moze iskoristiti za proizvodnju energije u telu. www.alojavera.wordpress.com

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP