Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

ZA SVE DAME SA NE TAKO BUJNIM POPRSJEM

Neverovatno ali istinito: Ovih pet biljaka povećavaju grudi!

Autor: dnevno.rs | 04.05.2014 - 20:26:00h | Komentara: 1

Seme piskavice ima u narodu vekovnu reputaciju sredstva za uvećavanje grudi jer sadrži fitoestrogene. Estrogen ima višestruko delovanje u organizmu, a dva se odnose na uvećavanje grudi.

grudi

U nastavku vam nudimo nekoliko domaćih recepata, koji će ulepšati vaš dekolte bez odlaska pod nož. Naredne biljke su od pamtiveka pomagale umerenom rastu, povećavanju i učvršćivanju grudi.
Piskavica

Seme piskavice ima u narodu vekovnu reputaciju sredstva za uvećavanje grudi jer sadrži fitoestrogene (biljni estrogen). Estrogen ima višestruko delovanje u organizmu, a dva se odnose na uvećavanje grudi. Ovaj hormon izaziva rast ćelija u grudima i doprinosi zadržavanju vode.
Recept: u šerpu sipajte dve šolje vode, preko jedne šolje piskavice, dodajte malo bosiljka, kima, mirođije i sladića. Neka sve provri, a zatim ostavite pola sata da se ohladi. Nakon ceđenja, dodajte sok od limuna i med prema ukusu. Pijte jednu do dve šoljice dnevno, nikako više.
Morač (komorač)

Još jedna od estrogenih biljaka koja se vekovima unazad koristi za pojačano stvaranje mleka. Možete da ga dodate čaju za grudi kao dopunu piskavici. Kao ulje, morač nije preporučljiv za upotrebu, pogotovo trudnicama. Može da izazove pobačaj. U dozama većim od jedne kašičice dnevno morač je toksičan, dok manje doze na povećanje grudi deluju i više nego pozitivno.
Čičak

Čičak je već odavno poznat po raznim blagotvornim učincima, a konzumacija čička povećava protok krvi u tkivo dojki i jača reproduktivni sistem. Kako usput i sjajno pomaže pri varenju, razloga za konzumaciju ima na pretek.
Pueraria mirifica

Biljka s Tajlanda koja se koristi za kreme i losione protiv bora, ali uz to je aktivni sastojak krema i tableta za povećanje grudi jer ispunjava i učvršćuje grudi.
Kim

I običan i crni kim dokazana su sredstva koja povećavaju broj mlečnih ćelija kod laboratorijskih životinja. Delovanje ove biljke na grudi kod ljudi je slično, jer sisari u principu imaju slične reakcije na jedinjenjima sa mlečnim dejstvima.
Napravite bilo koji čaj i začinite ga sa malo više mlevenog kima. Taj začin takođe povećajte u ishrani. Brzina cirkulacije doseže svoj maksimum zbog čega krv bogata kisikom vrlo brzo ulazi u sve organe, uključujući tu i mozak, pa i grudi.
Poslednji komentari
  • Mita Vreme: 05.05.2014 20:41h

    Sada će sve naše _rolje pravac na pijacu za tezgu sa zdravom hranom:)))

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP