Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

NOVINARKA ALO! STILIZOVALA KATARINU ŽIVKOVIĆ

Premijera dekoltea!

Autor: Z. Tome Dimitrijević | 07.11.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Katarina Živković je žena koju smo navikli da gledamo uglavnom u izazovnim seksi izdanjima jer, ruku na srce, ima šta i da pokaže. Ipak, novinarka Alo! novina, Zorica Radulović odlučula je da prikaže ovu pevačicu u nešto drugačijem svetlu, obukavši je u pidžamu u kojoj je prošetala na modnoj reviji „UŠĆE Contra Style“ održanoj u sredu u ovom tržnom centru.

Novinarka „Alo!“ Zorica Radulović  sa Katarinom  na modnoj pisti

Novinarka „Alo!“ Zorica Radulović sa Katarinom na modnoj pisti | Foto: Goran Srdanov

Međutim, Katrina je i u odeći za spavanje bila i previše seksi, posebno jer je do izražaja došlo njeno novo poprsje koje je preksinoć premijerno predstavljeno javnosti. Kako je poenta revije bila da se poznata dama predstavi u odevnoj kombinaciji potpuno suprotnoj njenom uobičajenom stilu, čini se da joj je zbog previše seksepila, pobeda izmakla iz ruku.

Katarinu Grujić  stilizovala Vesna  Đorđević iz „Blica“

Katarinu Grujić stilizovala Vesna Đorđević iz „Blica“ | Foto: Goran Srdanov


Tanja Rađenović, urednica TV „Pink“ koju je stilizovala Ljiljana Perović, i novinarka „Blic Žene“ proglašene su za najbolji modni dvojac na ovoj modnoj reviji. Drugoplasirane su bile pevačica Milena Vučić, za čiji se stajling pobrinula novinarka crnogorske TV „Boke“ Tijana Marković, dok su se na trećem mestu našle pevačica Saška Janković u stajlingu novinarke „Naxi“ radija Marije Jovanović.

Katarina Živković

Katarina Živković


Gledaoci na ovom modnom događaju mogli su da vide i druge poznate dame i gospodu u drugačijem izdanju nego inače, jer su modnom pistom prošetali: olimpijska šampionka u tekvondou Milica Mandić, glumica Sofija Rajović, pevač Nikola Burovac, pevačice Marina Perazić, Goga Sekulić, Saška Janković, Ana Bebić, Slađana Ivanišević, Katarina Grujić, Jelena Jovanović, glumice Iva Štrljić, Sofija Rajović, voditeljke Aleksandra Simić, Jovana Uhrin, manekenka Katarina Vučetić, glumac Siniša Ubović, maneken Đoka Kortina, modni kreatori Marina Milovanović i Bata Spasojević...

O najboljim stajlinzima odlučivao je žiri u sastavu Jelena Zdravković, prošlogodišnja pobednica Aleksandra Janković, i Dragana Grnčarski, art direktor modne agencije Select.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP