Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

PSIHO-TEST

Presudite sami!

Autor: | 02.11.2013 - 07:38:00h | Komentara: 0

Udarac čekićem, lukavi advokati ukrštaju koplja, muk u sudnici dok se čita presuda, samo su neke od dramatičnih scena iz mnogobrojnih filmova. Sudnica je mesto bitke mozgova, ispunjena nezvesnošću, gde se tanka linija između pravde i krivice ponekad gubi.

Presudite

Presudite

Kada biste vi bili jedan od aktera drame u sudnici, u kojoj biste od sledećih uloga videli sebe?
1. Advokat
2. Detektiv
3. Optuženi
4. Svedok

REŠENJE:
Kad zamislite da ste glumac, dajete sebi slobodu da igrate ulogu pravog sebe. Scenografija sudnice samo pridodaje intenzitetu i uzbuđenju scene. Uloga u kojoj ste videli sebe pokazuje kako obično reagujete u kritičnim situacijama.

1. Advokat
Vi obično držite emocije pod kontrolom i ne dozvoljavate da drugi vide kako se preznojavate. Imate i drugo lice, koje se pojavljuje samo kad ste pod izuzetnim pritiskom - vatreni borac koji može da zaboravi na kočnice ako je to neophodno. Ova kombinacija hladnokrvne spremnosti i razjarenosti uspešno vas vodi i kroz najstrašnije situacije.

2. Detektiv
Haos i konfuzija vas ne obaraju s nogu tako lako. Vi uvek sačuvate glavu kad su drugi već uveliko obezglavljeni. Ljudi oko vas osećaju tu vašu nepokolebljivost i cene je, pa vam se i obraćaju tražeći pomoć kad se nađu u teškim situacijama. Ovo znači i da vas nevolje nikad ne napuštaju, ali vama taj dodatni stres ne smeta - zapravo, smiruje vas.

3. Optuženi
Na prvi pogled, vi odajete utisak jake i bezbrižne osobe, ali iza toga vam nedostaje ono neophodno da biste svoje bitke vojevali do kraja. Kad zagusti, vi se radije premišljate i procenjujete svoje postupke nego što se zaista suočavate sa problemom pred vama. Bilo bi dobro da se vežete za nekoga ko je praktičniji u rešavanju problema.

4. Svedok
Vi izgledate kao neko ko je spreman na saradnju i od pomoći u stresnim situacijama, ali činjenica da ste toliko fleksibilni i voljni da drugima učinite uvaljuje vas u drugu vrstu nevolje. Trudeći se da se uvek sa svima slažete, ispadate nedosledni i čak pomalo nepouzdani. Nemojte se toliko brinuti da li vaše izjave čine ljude srećnim ili nesrećnim. Ono što stvarno morate dokazati jeste vaše mišljenje.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP