Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

SREĆA JE ZARAZNA

Privucite svog muškarca

Autor: | 12.05.2014 - 08:45:00h | Komentara: 1

Ako vam se čini da neprestano privlačite pogrešne muškarce, to ponekad može biti frustrirajuće. Ipak, postoji mogućnost da pronađete onog pravog i da ga zadržite. Za početak, važna je ličnost.

Sastanak

Sastanak

Ovo je prilično jednostavno, muškarci žele devojke s kojima će se smejati. Sreća je zarazna, a muškarce privlače devojke s ležernim i opuštenim stavom prema životu. Možete biti najlepša djevojka u gradu, ali lepota bez identiteta ne znači baš ništa. Osim toga, vrlo je važno da budete sigurne u sebe. Muškarci vole samopouzdane žene sa stavom. I najvažnije od svega, budite svoje. Jer iznad svega, muškarci najviše vole prirodne i spontane žene koje se ne stide sebe!

Poslednji komentari
  • jana Vreme: 12.05.2014 10:29h

    Naravno da sve privlace osobe sa duhom i vedrinom i optimizmom ,jer prazna lepota ne sluzi nicemu ,cak ni sama sebi i ne moze nikoga bar na tren usreciti,ali ,verovatno autor teksta spada u privilegovani stalez pa ne zna sa cim se srecu i sta prezivljavaju zene ,i sta im skida osmeh sa lica i nanosi zamisljen,brizljiv,a ponekad i nespokojan izgled koji nije i ne moze biti privlacan.Htela sam reci da je tekst kontradiktoran jer i vreme ispred nas nam je pokazalo da su bas "lutke sa osmehom' koji ne skidaju bile nezanimljive i uskogrude u svojim emitovanjima pozitivne energije.I uvek bih glasala za osmeh i za bezbrinost u granicama koje ne remete zensku dusu koja ne moze da se ne primeti na licu ,osim potrebe da usavrse tehniku glume i u zivotu,sto mislim da se ne bi dopalo pravim muskarcima koji vole vedar duh.Ali mozda je gluma u modi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP