Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

IMA NAČINA DA IZGLEDATE SAVRŠENO NA PLAŽI

Pronađite za sebe idealan kupaći!

Autor: D. Tomić | 29.07.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Velik povratak jednodelnih kupaćih kostima počeo je još prošle sezone, a ovoga leta možete birati između psihodeličnog, holografskog, životinjskog ili grafičkog printa ili kupaćih kostima na kojima je ispisana poruka. S druge strane, kupovinu savršenog modela možete sebi olakšati ako znate šta pristaje vašoj figuri.

Ako  imate telo  kruškolikog  oblika, nosite  gaćice koje se vežu  trakicama

Ako imate telo kruškolikog oblika, nosite gaćice koje se vežu trakicama | Foto: Shutterstock

Ako imate telo kruškolikog oblika, treba da težite „postavljanju ravnoteže“. Nosite gaćice koje se vežu trakicama, pa ćete ih tako moći i prilagoditi bokovima, a s gornjim delom možete se poigrati. Isprobajte različite krojeve i uzorke koji će biti kontrast donjem delu kupaćeg.


Potpuno suprotna pravila pravila važe za figuru u obliku jabuke. Gornji deo neka bude jednostavniji i neka se veže oko vrata, a što se tiče gaćica izbegavajte one na vezivanje. Dečačkom obliku tela stoje jarke boje, našiveni dodaci i volani. Donji deo s volanima na guzi i bokovima daće nešto volumena, a možete nositi i izreze sa strane kako biste dobili iluziju struka.

Vrlo popularne jednodelne kupaće ovoga leta svakako bi trebalo da isprobaju devojke koje su građene kao peščani sat. Dobro će im stajati jarke boje, a struk istaknite izrezima, uzorcima ili naboranim materijalom. Ovosezonski trend gaćica s visokim strukom najbolje će stajati devojkama s oblinama na gornjem i donjem delu tela. Ističu struk i obline, a ako više volite jednodelne, isprobajte one koji imitiraju oblik peščanog sata. Dizajneri su se ove sezone pobrinuli da svako pronađe model za sebe.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP