Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

OTVORITE VRATA I SAZNAJTE KO STE

Put do duše!

Autor: Ekipa Alo! | 03.05.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Nudimo vam deset različitih vrata, a vi izaberite jedna koja biste najradije otvorili, odnosno ona koja vam ulivaju najviše poverenja. To bi moglo da otkrije nešto o vašoj ličnosti, bar tako tvrde autori testa koji prenosimo sa portala „Vestinet.rs“.

Rešite ovaj jednostavni test i otkrijte više o svojim skrivenim motivima

Rešite ovaj jednostavni test i otkrijte više o svojim skrivenim motivima | Foto: Shutterstock

Vrata broj 1
Vi ste zabavna osoba koja ceni jednostavnost i lakoću. Želite svima sve najbolje i uvek se trudite da napravite dobru atmosferu.


Vrata broj 2
Vi ste soba koja ne voli da komplikuje. Želite da sve oko vas bude čisto i savršeno. Priuštite sebi nekoliko ludih pustolovina, rizikujte!

Vrata broj 3
Lako privlačite ljude oko sebe, iako retkima dopuštate da vas istinski upoznaju. Umetnički ste tip i imate sposobnost da iz ničega stvorite nešto. Ponekad izvirite iz tajnog skrovišta i spustite se na zemlju.

Vrata broj 4
Vi ste stara duša sklona dramatizovanju sa snažnim umetničkim pretenzijama. Imate bogat unutarnji život, ali misli ljubomorno čuvate. Probajte da podelite nedoumice.

Vrata broj 5
Važno vam je da budete deo ekipe. Pronađete stvari u kojima uživate, a da nisu deo vaše rutine. Sve se stigne, i za sve ima vremena.

Vrata broj 6
Drugi vas shvataju kao staloženog pojedinca koji vodi brigu o svojoj slici u društvu. Međutim, jednim delom skrivate vlastitu neuravnoteženost. Nađite vreme za odmor i opuštanje. Život nije samo briga.

Vrata broj 7
Stalo vam je do drugih i često im posvećujete vreme koje bi zapravo trebalo da pripadne vama. Porodica i prijatelji su vam na prvom mestu. Nemojte da izgubite sebe.

Vrata broj 8
Iako se lako prilađovate, imate problema sa samopouzdanjem. Usprkos tome, ponosni ste na svoje uspehe i trebalo bi da ih cenite više. Prihvatite svoje mane i volite sebe.

Vrata broj 9
Lako vas je voleti i zadovoljiti, a najdraže vam je kad svoje sposobnosti koristite za pomoć drugima. Ipak, nemojte se osećati inferiorno ukoliko neko vama pruži pomoć.

Vrata broj 10
Cenite stabilnost i uigranost životnih navika, volite kvalitet i detalje. Svoje probleme držite za sebe i nemate običaj da se poveravate drugima. Pokažete svoje slabosti.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP