Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

ŠTA KAŽU BROJEVI

Saberite slova svog imena i prezimena i saznajte šta vas čeka u ljubavi

Autor: dnevno.rs | 15.04.2014 - 12:28:00h | Komentara: 0

Saberite numeričke vrednosti svakog slova imena i prezimena prema tablici u tekstu i saznajte kakvi ste u ljubavi.

brojevi

Tablica: A - 1, B - 2, C - 3, Č - 4, Ć - 5, D - 6, Dž - 7, Đ - 8, E - 9, F - 1, G - 2, H - 3, I - 4, J - 5, K - 6, L - 7, LJ - 8, M - 9, N - 1, Nj - 2, O - 3, P - 4, R - 5, S - 6, Š - 7, T - 8, U - 9, V - 1, Z - 2, Ž - 3
Primer: Tatjana Anđelić = 8 +1 +8 +5 +1 +1 +1 +1 +1 +8 +9 +7 +4 +5 = 60 = 6 +0 = 6

1


Osobe s ovim brojem zasnivaju svoju ljubav na racionalnosti i jakoj intelektualnoj osnovi. Veliki su individualisti, imaju raznovrsna interesovanja. Njih je vrlo teško zadovoljiti. Očekivanje pokornosti i poslušnosti kod njih izaziva odbojnost i agresivnost. Ako želite da veza ili brak sa ovakvom osobom uspe, morate da unosite što više novina, jer su oni spremni na neverstvo u trenucima dosade ili kada osete da je njihova sloboda ugrožena.

2


Vrlo su probirljivi u izboru partnera. Vole pametne i praktične osobe, inteligentne i sposobne. Materijalisti su i rado će da se odluče za osobu koja može da im osigura udoban život. Blage su naravi i skoro da je nemoguće posvađati se s njima. Ako vas iskreno vole, onda su vrlo verne.

3


Ove osobe pre svega žele pravo i iskreno drugarstvo. Tek kad to osete upuštaju se u ljubavnu ili bračnu vezu. Za svoje ljubavi često kažu "drugovi". Njihova ljubav zasnovana je na poštovanju i potpunom poverenju prema voljenoj osobi. Sve probleme rešavaju kroz otvorene i iskrene razgovore.

4


Vole duge i stabilne veze. Obožavaju brak i vrlo rano ga sklapaju. Ali, često i pogreše u izboru partnera. U ljubavi su nemaštoviti, pa čak i pomalo dosadni za osobe koje su aktivne i svestrane. Za njih su miran život i stabilna veza jedini životni cilj. Tada su verni, poslušni i spremni na svaki kompromis, samo da bi veza ostala u granicama konvencionalnosti.

5


Ljubav za ceo život je njihova najiskrenija želja. Poštuju porodicu i brak. Svaka laž ih duboko pogađa i teško se oporavljaju od njih. Tada im treba snaga da bi ušli u novu vezu. Jedini pravi smisao života za njih je postojanje ljubavi. Kada je nemaju, onda kao i da ne žive.

6


Kolebljivi su i skloni promenama. Nisu za stalnu i dugotrajnu vezu. U stalnoj su potrazi za partnerom. Osećajni su i nežni. Ali, ako neku vezu krunišu brakom, nisu iskreno srećni i zadovoljni, jer i tada traže druge veze. Pravu ljubav i solidan brak mogu da ostvare tek u kasnijim godinama.

7


Njihov život je ispunjen brojnim ljubavnim vezama. Uživaju u avanturama i flertovima. Čak i više brakova za njih nije nepoznanica. Navikli su na mnoge rastanke, ali i nove sastanke. Smatraju da je sve to normalno i poželjno. Životu i ljubavi pristupaju vrlo aktivno i stalno su u potrazi za novim partnerima.

8


Ovaj broj simbolizuje promene i putovanja. Njihov ljubavni život je nemirnog duha. Imaju vrlo mnogo ljubavnih veza, a nije isključeno da mogu imati i više brakova. Želja za raznolikošću i stalno odlaganje ozbiljnih životnih pitanja prisutna je celog života. Za neku dužu vezu odlučuju se posle tridesete.

9


Ove osobe u mladosti teže za vezom sa starijim partnerom, dok u nekim ozbiljnijim godinama mogu da ih privlače i mlađe osobe. Uvek su u nekim suprotnostima, za njih nista nije tipično. Često doživljavaju razočarenja, ali to ne ostavlja loš trag na njih, oni i dalje nastavljaju da tragaju za novim vezama i uzbuđenjima.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP