Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

KAKAV JE TIGAR, A KAKVA SVINJA?

Saznajte kakvi ste po kineskom horoskopu!

Autor: sensaklub.hr | 14.07.2013 - 10:50:00h | Komentara: 0

Saznajte osnovne karakteristike vašeg (i ne samo vašeg!) znaka u kineskom horoskopu.

Kineski horoskop

Kineski horoskop | Foto: foter.com

Pacov - Uvek u pokretu. Voli da izlazi i voli da se druži. Puno putuje. Traži dinamiku i avanturu da izbegne dosadu. Šarmantan je i ambiciozan, drzak i nametljiv, ali voli fer plej.

Vo- Ima tradicionalan pristup životu. Važna mu je stabilna porodica i veran je partneru. Ceni materijalne stvari i voli posao koji je odgovoran i zahtevan. Pouzdan je i odlučan.
Tigar - Harizmatičan, nezavistan, hrabar i dinamičan. Zauzima se za ideale. Darežljiv, je, voli društvo i prijatelje. Ne podnosi autoritet, buntovnik je sklon impulsivnim odlukama.
Zec - Ljubazan, profinjen i diskretan. Voli harmoniju. Popularan je, inteligentan i intuitivan. Izbegavaju svađu. Osetljiv je i sumnjičav, neodlučan i sklon promeni raspoloženja.
Zmaj - Zanimljiv, harizmatičan, odlučan, samouveren, dobar vođa. Preuzima inicijativu. Idealista, želi da postigne potpunost u svemu. Može da bude pun sebe, arogantan i bez strpljenja.
Zmija - Voli da razmišlja i rođeni je filozof. Otmena je u ponašanju, a u odlukama brza i sigurna. Drska je i uspešna u biznisu. Uživa u životu i gomila novac. Sklona je preterivanju.
Konj - Radišan, veseo, omiljen i društven. Voli da putuje i brzo nađe prijatelje. Voli da otkriva nove stvari i upoznaje ljude, ali sam je sebi na prvom mestu i ne razmišlja o drugima.
Koza - Romantična je i nežna. Ima smisao za umetnost, eleganciju i modu. Saosećajna je i strpljivog karaktera. Traži sigurnost i ljubav. Preosetljiva je i sklona preteranoj brizi.
Majmun - Pun energije, mašte i ideja. Pametan je, kreativan i prilagodljiv. Uvek je u središtu pažnje. Sklon je ljubomori. Brzo se zaljubi, ali jednako brzo može da izgubi interes.
Petao - Inteligentan i iskren, ali često prigovara. Ima izvrsno pamćenje. Izgled mu puno znači. Voli da bude primećen i voli kad mu se dive. Gostoljubiv domaćin. Ispunjava obećanja.
Pas - Iskren, odan i lojalan. Ima urođen smisao za pravdu. Drag je i topao. Dobar slušalac i dobar u prosuđivanju. Zaveden emocijama, neretko je nesrećan u ljubavi.
Svinja - Otvorena, tolerantna i jednostavna. Izbegava nesuglasice. Uvek veruje u dobro, rado pomaže i služi drugima. Zbog naivnosti često biva prevarena.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP