Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

TAJNE STILA

Seksepil je u detaljima

Autor: | 02.08.2013 - 07:15:00h | Komentara: 0

Želite da se osećate privlačno i seksi, a da ne budete napadni i vulgarni. Pokušajte da ovim trikovima začinite stajling i malim promenama naglasite senzualnost...

Srebro i zlato, prorezi, naočare i crveni karmin samo su deo arsenala kojim raspolažete

Srebro i zlato, prorezi, naočare i crveni karmin samo su deo arsenala kojim raspolažete | Foto: Shutterstock

Budite neobični. Ne mislimo da nosite jaknu naopačke. Nego, recimo, pozajmite košulju iz ormara svog dragog. Otkopčajte dva gornja dugmeta, ispod odenite običnu potkošulju. Sve to kombinujte s farmerkama ili možda helankama.


Stavite crveni ruž. Pastelne boje su možda u modi, ali s crvenim ružem nikada nećete pogrešiti. Pripazite samo pri izboru nijanse jer ne odgovaraju sve nijansa svakom tipu kože.

Nosite šešir. Šeširom ćete privući pažnju. Delovaćete samouvereno jer, treba priznati, za nošenje šešira potrebna je modna hrabrost.

Nosite velike naušnice. Sav drugi nakit odbacite. Zategnite kosu. Ogolite ramena. Na uši stavite velike dugačke naušnice i seksi izgled je tu.

Za potpun utisak ne zaboravite da stavite omiljeni  parfem

Za potpun utisak ne zaboravite da stavite omiljeni parfem | Foto: Shutterstock

Birajte srebro i zlato. Crno je možda mistično i seksi, ali zlatno i srebrno može imati isti učinak. Birajte jednostavne oblike i pripazite na to da nijanse odgovaraju boji vaše kose i tena. Stajling začinite diskretnim nakitom i šminkom i sigurno ćete biti primećeni.


Nosite naočare. Možda jedan od najseksepilnijih modnih dodataka. Stajlingu dodaje dozu tajnovitosti, a čak i kad su na vrhu glave izgledaju slatko. Osim što sigurno izgledate zavodljivije, štite vam i oči.

Istaknite oči. Upadljivim alajnerom istaknite pogled, a usne i lice ostavite prirodne. Neka vam oči budu u prvom planu. Sigurno ćete biti primećeni.

Ostavite utisak. Zavodljiv izrez na leđima, ogoljena ramena ili pak haljinica na jedno rame. Igrajte na kartu iznenađenja i nakon što se spremite, dodajte neki detalj. To mogu biti i seksi kaiš i upečatljive ogrlice koje naglašavaju vrat i dekolte.

Stavite parfem. Za potpun utisak ne zaboravite da stavite omiljeni parfem i tako začinite kombinaciju. Mirisni trag garantuje da će se glave okretati.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP