Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

TRENDI NA PLAŽI

Smeli krojevi, jarke boje!

Autor: Nataša Lazović | 25.06.2014 - 07:24:00h | Komentara: 0

Trendi ženski kupaći kostimi za leto 2014. podrazumevaju smele krojeve i jarke boje. Ipak, sudeći po onome što smo videli na svetskim modnim pistama, svako može da nađe nešto što mu lepo stoji.

Inspiracija su Brazil i  Svetsko prvenstvo, dakle izgledajte kao plesačica sambe

Inspiracija su Brazil i Svetsko prvenstvo, dakle izgledajte kao plesačica sambe | Foto: Shutterstock

U trendu su jarke boje: žuta, pink, zelena, tirkizna… Naravno tu su i crna i bela boja koje ne izlaze iz mode, kao i mornarska kombinacija teget, crvene i bele boje.


Kombinacije
 

Potrudite se da kupaći kostim uskladite sa papučama, šeširom, torbom za plažu i drugim aksesoarom (naočare za sunce, ogrlice, narukvice.). Idealno je na primer, uz jarko zeleni kupaći, staviti žutu opuštenu dugu ogrlicu od kamenčića. Pink kupaći kombinujte sa tirkiznim japankama, a beli ili crni kostim sa crvenim aksesoarom.

- Što se kupaćih kostima tiče ove godine najveća inspiracija je Brazil, odnosno aktuelno Svetsko prvenstvo u fudbalu. To otprilike znači da bi trebalo da izgledate kao samba plesačica - obajšnjava za “Alo!” stilista Ašok Murti.

Drugi dominantni stil su jednodelni kupaći kostimi koji su otvoreni na više mesta, praktično hibrid između jednodelnih i dvodelnih.
- Kod neonskih boja, koje su vrlo trendi, treba biti vrlo obazriv jer na nedovoljno preplanuloj koži izgledaju zastrašujuće. Morate biti fit i dovoljno tonirani da biste mogli da ih iznesete – tvrdi Ašok.

I printovi su vrlo “in”, ali ne oni havajski, već floralni, retro motivi koji podećaju na pedesete. Tufne su prisutne već nekoliko sezona, a od noviteta treba naglasiti rese i volane...

- Iskrano nisam ljubitelj resa i volana, jer ako to nije mudro izvedeno, kada izađete iz vode izgleda vrlo smešno. Zbog toga se rese češće pojavljuju kao niz tankih gajtana – naglašava naš sagovornik i dodaje…

- Kada birate kostim, zaboravite na trendove. Ako nešto možete da uklopite u svoju figuru, onda ok, ali ako vam aktuelni modeli ne laskaju, birajte ono što vam dobro stoji – savetuje stilista.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP