Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

ŠTA VAM PORUČUJE PODSVEST

Snovi o modi

Autor: E. A. | 10.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Snovi o cipelama, torbicama i šopingu sve su češći, tvrdi britanski stručnjak za snove Lori Lovenberg u knjizi “Samo sanjaj: Otključaj svoj snove i promeni život”. To samo potvrđuje da moda osim javom upravlja i našom podsvešću.

Sanjati sebe u vešu nije dobar znak; torbica u snovima predstavlja vas

Sanjati sebe u vešu nije dobar znak; torbica u snovima predstavlja vas | Foto: Shutterstock

Šoping
Sanjati da kupujete ima jednako pozitivno značenje kao taj čin u budnom stanju. Takva vrsta snova ukazuje da su vaše mogućnosti neograničene, bilo da je reč o ljubavi ili karijeri. Na vama je da ih istražite i odlučite u kom smeru krenuti. Međutim, ako u snu nosite pocepanu odeću, to je simbol tuge, stresa i žalosti.


Izgubljene cipele
Cipele u snovima znače sigurnost, pa ako sanjate da ste izgubili potpetice, to bi mogao biti znak ranjivosti. Ako pak suvereno vladate platformama, to znači da imate jasan stav u životu i čvrsto stojite na zemlji.

Izgubljena torbica
U torbicama se drži novac, lična dokumenta i kreditne kartice, pa ovaj omiljeni ženski modni dodatak u snovima predstavlja nečiji identitet i vrednost. Ukradena ili izgubljena torbica ukazuje na krizu identiteta, osećaj manje vrednosti i nedostatak poštovanja. Nošenje luksuzne torbice znak je da ste sigurni u sebe i to ponosno pokazujete drugima.

Minđuše
Sanjati minđuše nema modno značenje, već označava sposobnost slušanja drugih, odnosno koliko ste dobri u ovoj cenjenoj veštini. Izgubiti minđušu znak je da ne želite saslušati nečije viđenje situacije ili ne čujete ono što vam drugi govore.

Naočare za sunce
Nošenje naočara u snu znak je da ne vidite pravu istinu ili je ne želite priznati zato što se ne uklapa u vašu viziju.

Donje rublje
Sanjati sebe u donjem rublju nije dobar znak. Razgolićeno telo i manjak odeće označavaju nesigurnost na svim poljima života, naročito na emocionalnom planu. Ono predstavlja i strah od osuđivanja zbog fizičkih mana ili nedostataka.

Printovi
Printovi, prugice i tačkice u snovima ukazuju na doslednost. Ako ih u snu nosite, jasno pokazujete koliko ste sigurni u svoj modni stil i način na koji se izražavate. I dok su printovi pozitivni, mrlje na odeći simbolizuju osećaj krivice, a baš kao u stvarnom životu ukazuju na nered koji treba očistiti.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP