Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

ŠTO JEDNOSTAVNIJE, TO BOLJE

Šta da joj poklonite?

Autor: Ekipa Alo! | 04.12.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Prvo i osnovno pravilo je da vas prilikom kupovine pokona za vašu izabranicu, vode njena ličnost i individualnost, bez obzira na to da li se odlučite za klasične darove, kao što su parfem ili knjiga ili nešto ekstravagantnije, uvek vodite računa da taj poklona bude baš za nju!

Kod odabira  poklona, najvažnije  je razmišljati o  onome kome  ga darujete

Kod odabira poklona, najvažnije je razmišljati o onome kome ga darujete | Foto: Shutterstock

Masaža kao idealan dar. Plaćena masaža ili poklon bon idealan su poklon za većinu žena. Bilo da radi kancelarijski posao i ima česte bolove ili jednostavno želi da se opusti, ovaj poklon je pravi izbor. Naravno, ako znate da ne voli masažu, svakako to neće biti vaš izbor!


Ono što sama želi


Velik broj žena bližnjima će unapred natuknuti šta bi volele da pronađu pod novogodišnjom jelkom. Pažljivo osluškujte njene želje, naročito ako govori “joj, nikako da sebi to priuštim” ili “najlepši poklon bi mi bio” jer tako nećete pogrešiti.

Nešto toplo. Kapa, šal, rukavice, prsluk ili ćebence, idealni su praktični pokloni za hladno zimsko doba. Osim toga, oni šalju poruku - želim da ti uvek bude toplo, a kod odabira je važno paziti uklapaju li se u njen stil odevanja.

Parfem je klasika. Zanosan miris u lepoj bočici stvar je kojoj će teško odoleti bilo koja žena, naročito ako sama ne voli da troši na parfeme. Saznajte koje parfeme inače koristi, a po mogućnosti ih i zapišite kako biste u parfimeriju došli pripremljeni.

Dobro štivo. Ako je ona tip koji se najrađe opušta uz knjigu, s ovim pokolonom je nemoguće pogrešiti. Obratite pažnju na to koji su joj omiljeni autori ili žanr, te odaberite nešto što je novo u prodaji, kako biste bili sigurni da nije već pročitala tu knjigu. Naravno, ne zaboravite da napišete posvetu.
S čokoladom nema greške. Čokolada je odličan dar za one koji ne planiraju da potroše puno novca na poklone. Svakako se potrudite da to bude njena omiljena čokolada ili bombonjera. Uzmite veće pakovanje, napišite koju lepu reč na ceduljicu i obična čokolada postaće poklon za pamćenje.

Poklon za oboje. Vikend putovanje za dvoje ili nešto duže putovanje, ako ste u mogućnosti to da priuštite, uvek su odličan izbor. U njemu ćete tako uživati i vi, a sećanja koja ćete stvoriti pamtiće se zauvek.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP