Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

MUŠKARCI BOLJE DA OVO PROČITATE

ŠTA DAME ŽELE: Vodič za kupovinu donjeg veša horoskopskim znacima!

Autor: www.facebook.com/JovanaAntares | 06.12.2014 - 22:50:00h | Komentara: 0

Želite devojku da iznenadite donjim vešom ispod jelke? Evo šta kaže Zodijak, kojoj dami šta pristaje.

Seksi donji veš

Ilustracija | Foto: Shutterstock

Ovan
Poklonite joj crveni veš i nećete pogrešiti. Ako Vam se ta opcija ne dopada, možete i samo haltere da joj stavite pod jelku, na primer. Slobodno je pitajte šta želi, neće Vam zameriti, ona voli kada je njen muškarac direktan i jasan.

Bik

Dama Bik voli udobne stvari. Možete joj kupiti veš sa cvetnim motivima cvetnim ili u roze boji. Ona je nežna ali stabilna i praktična. Uz veš, možete da joj poklonite u cveće. To će je oboriti s nogu.

Blizanci

Ovoj dami pristaje crni ili beli veš, eventualno sivi. Ne smeta joj ni sportski dizajn. Bitno da se uklapa uz njenu garderobu, zato obratite pažnju na to šta voli da oblači. Ona je praktična osoba, imajte to na umu.

Rak

DamaRak je romantična duša koja voli sve što ima cvetiće, karneriće, mašnice, ali umereno. Od belog do bebi plavog i pink. Voli iznenađenja, ali ne i previše eksperimentisanja.

Lav

Dama Lav voli veš sa cirkonima ili kristalima. Bitno je da izgleda skupo. Udobnost je takođe bitna, ali prvenstveno da sve bude kvalitetno. Osim donjeg veša, možete da joj kupite i korset, dobre čarape, svileni bodi.

Devica

Za praktičnu Devicu je pamučni veš koji se lako pere. Nju nikako nemojte pitati šta da joj kupite jer Vam to neće reći. Morate sami da se potrudite. Razmislite u čemu bi joj bilo udobno i neka bude njena omiljena boja.

Vaga

Dama Vaga je romantična i voli sve u čemu se oseća lepo. Pink, nežno roze ili veš sa motivima srca, biće pogodak. Najbitnije je da sve bude lepo upakovano, jer je ona esteta i sve joj je važno.

Škorpija

Dama Škorpija voli crni donji veš, a bitno joj je i da se lako skida. Inače, to je najbolji poklon za ženu Škorpiju, kao i dobre čarape, na primer.

Strelac

Dama Strelac ne voli da je nešto steže, da joj smeta, ali će se više obradovati nekim drugim poklonima nego donjem vešu.

Jarac

Dama Jarac je tradicionalista, pa joj možete kupiti klasične modele u krem ili braon boji, jna primer. Bez preteranih ukrasa i dezena. Nikako ovo ne radite na početku veze, nego kasnije, može pogrešno da protumači.

Vodolija

Dama Vodolija voli moderne stvari, urbane, neobične. Zato, budite kreativni, izbor je veliki. Slobodno pazarite najnovije modele, najmodernije.

Ribe

Ribe vole seksi čarape, haltere, ali može i dobar donji veš. Voli detalje, dezeniranu garderobu, ali i veš u crnoj ili crvenoj boji.

*Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astroantares.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP