Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

VRUĆI SAVETI

Šta kad je penis prevelik?

Autor: Ekipa Alo! | 18.02.2014 - 07:02:00h | Komentara: 2

Mnogi muškarci su spremni da žrtvuju mnogo toga radi još nekog centimetra „tamo dole“, pokazuju istaživanja. Međutim, baš kao što mali penis može da predstavlja veliki problem i veće dimenzije penisa mogu da izazovu glavobolju. Ako se pitate kako se seksati s velikim đokom, na dobrom ste mestu, jer otkrivamo nekoliko najvažnijih trikova.

Tehnika treba da  vam prati lagani i senzualani ritam

Tehnika treba da vam prati lagani i senzualani ritam | Foto: Shutterstock

Lubrikanti
Koristite puno lubrikata. Čak i ako uopšte nije sporno da li je partnerka dovoljno vlažna, lubrikat će vam u ovoj situaciji biti najbolji saveznik, jer smanjuje trenje. Koristite ga čak i tokom predigre, a izbegavajte onaj na bazi ulja, jer može izazvati gljivične infekcije. Umesto toga, držite se lubrikata na bazi vode ili silikona koji se takođe mogu koristiti u kombinaciji s kondomima.


Izbegavati
Izbegavajte analni seks i „pseći stil“. Analni otvor nije tako elastičan kao vaginalni. Vagina je dizajnirana na takav način da su ulazak (penis) i izlazak (dete) prirodni, te je tkivo pripremljeno na širenje. Kod analnog kanala nije takav slučaj, pa će analni seks s penisom većeg obima vrlo često izazvati bol ili ekstremnu neprijatnost. Položaj „otpozadi“ omogućuje ekstra duboku penetraciju, pa je ta poza preporučljiva muškarcima s manjim alatkama.

Forsirati
Držite se misionarske poze ili one prilikom koje je žena gore ili na boku. Klasična misionarska poza sprečiće preduboku penetraciju. Iako se ova poza neretko smatra pomalo dosadnom, u ovom slučaju to je dobitna kombinacija za obe strane. Kada je žena gore, sama može da kontroliše dubinu penetracije, a muškarac se jednostavno može prepustiti i uživati u vrućem pogledu. Seks na boku odličan je izbor za jako obdarene muškarce, jer ta poza nikada ne omogućuje potpuno duboku penetraciju.

Bez žurbe


Krenite polako. Tehnika treba da vam prati lagani i senzualani ritam, nemojte joj odmah pokazati svu svoju veličinu, već usporite, neka penetracija bude jako spora i dajte joj vremena da se navikne.

 

Poslednji komentari
  • Nenad Vreme: 19.02.2014 00:34h

    Pozvati i drugaricu da zajedno podele zadovoljstvo, u deljenju je magija :)

  • sta cu snalazim se Vreme: 19.02.2014 21:31h

    Ja ima taj problem ali resavam ga tako sto je ona u jednoj sobi ja u drugoj do nje i taman se dohvatimo koliko treba.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP