Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

IZ NJENOG UGLA

Šta žene žele od golog muškarca?

Autor: E. A. | 22.10.2013 - 07:02:00h | Komentara: 2

Možda će vam kao muškarcu ovo zvučati šokantno, ali žene su priznale da ih pločice na trbuhu nužno neće uzbuditi ništa više nego pivski stomačić, a veliki penis takođe ih ne čini najsrećnijima na svetu. Šta još ne smatraju toliko važnim na muškarcima, žene su otkrile za magazin “Men’s Fitness”.

Je li veliki  stvarno bolji, obaraju  li damu s nogu pločice na  trbuhu i da li je ćelavost problem?

Je li veliki stvarno bolji, obaraju li damu s nogu pločice na trbuhu i da li je ćelavost problem? | Foto: Shutterstock

Može i s dlakama na prsima
Muškarci se depiliraju jer misle da se ženama dlake na prsima pomalo gade, ali one to gledaju upravo suprotno. Ne radi li se o nekoj preteranoj dlakavosti, nemaju ništa protiv jer imaju osećaj da su u rukama pravog muškarca.


Veliki penisi
Iako su muškarci ponosni na svoju natprosečno veliku muškost, ona žene užasava. Istina je da su žene najsrećnije s prosekom i muškarcima koji ga znaju koristiti. Osim toga, veliki penisi uzrokuju bolan seks za žene, pa je to i muškarcima opterećenje.

Pivski stomačić
Ženama je ponekad lakše ako muškarac ne izgleda savršeno, jer se one osećaju prijatnije uz njega. Na taj način njihove male nesavršenosti ne dolaze do izražaja, a mali pivski stomak čak može delovati simpatično.

Tetovaže su zakon
Čak i u maminim curicama koje se zabavljaju samo s finim dečacima pomisao na tetovaže budi prave male zveri. Naravno, najbolje su one tetovaže koje se ne vide i imaju efekt iznenađenja nakon skidanja.

Ne brinite zbog ćelavosti
Neki muškarci imaju manje samopouzdanja ako su ćelavi, ali nekim je ženama to baš privlačno, a drugima uopšte ne smeta ako muškarac ima sve druge kvalitete koje se traže.

Bez teških parfema
Žene vole čiste i mirisne muškarce, to i sami možete pretpostaviti. No, umesto skupocenih parfema dovoljno je mirisati sveže, odnosno čisto.

Oprezno s gelom
Ako ste srećnik koji ima bujnu kosu, nemojte preterivati s gelom, voskom ili nekim trećim preparatom. Žene obožavaju kada tokom seksa mogu prstima da prođu kroz kosu svog partnera, ali bez ljigavog efekta od silnih preparata.

Uredni nokti
Ako slučajno ne obraćate pažnju na nokte na nogama, sada je krajnji trenutak. Žene će prihvatiti pivski stomak i ćelavost, ali veliki i neuredni nokti nisu opcija.

Problematične dlačice
Iako žene nemaju ništa protiv dlačica na prsima, one stidne im smetaju. Verujemo da znate u kojim situacijama im smetaju najviše. Mnoge žene misle da muškarci genitalije treba da održavaju jednako kao što to i one same čine zbog lepšeg izgleda i boljeg seksa.
Poslednji komentari
  • Maja Vreme: 22.10.2013 10:12h

    Kako da ne, svaka vise voli plocice, nego pivske flasice...i ostale navedene stvari su gluposti!

  • baby Vreme: 22.10.2013 12:11h

    evo,zene vole ciste i pametne i osecajne i normalne i prave muskarce,shvatite i ne iritirajte vise zene a ni muskarce sa skandaloznim prohtevima zena.Da li postoje ovakvi?Postoje naravno,ali tesko je doci do njih zbog teritorijalne udaljenosti,zbog finansijske situacije ,zbog neznanja jezika zbog nesavladavanja modernih tenoloskih vestina.I t znaci da su sredovecni ugrozena kategorija,naravno ,oni koji i dalje imaju zelje.,puste zelje..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP