Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

LEPŠI POL VAS MOLI

Stvari koje muževi nikad ne
bi trebali raditi pred svojim ženama!

Autor: Ekipa Alo! | 31.03.2013 - 11:02:00h | Komentara: 0

Iako će neki reći da između muškarca i žene ne bi trebalo biti tajni ili skrivanja, neke je stvari ipak bolje ostaviti za sebe. Kada su u pitanju neke muške navike, žene bi sigurno bile sretnije kada ih ne bi obavljali ispred njihovih očiju.

WC šolja

Pljuvanje u lavabo

Koja je tačno fora s muškarcima i pljuvanjem? Stvarno ne razumemo! Ne razumemo, ali odvratno je! Najozbiljnije, čisti užas! I onda taj ispljuvak samo ostave da leži na jednoj od strana lavaboa, kao neki želatin. Odvratno!

Pišanje pod tušem

"Pa to ionako odlazi u slivnik, ljubavi!" Bez obzira, momci, mi to ne želimo. Zamotajte svoje guze u peškir i obavite nuždu u WC šolju koja je i predviđena za to, a potom se operite. Zahvaljujemo!

Prdenje

Nekim je ženama to slatko i simpatično, ali većini nije. Učinite to u kupatilu, molimo lepo. Stvarno ne želimo znati koliko često ispuštate vetrove jer budemo li to znale mala je verovatnost da ćemo poželeti s vama kasnije leći u krevet.

Brisanje guze

Većina nas zaista nema želju da gleda kako obavljate veliku nuždu. Ako se taj čin kojim slučajem i dogodi pred našim očima, preklinjemo vas - nemojte da moramo gledati kako brišete zadnjicu.

Kopanje nosa

Iz nekog razloga mnogi ljudi kopaju nos u atomobilu. Ne verujete? Obratite malo pažnju po komšijskim autima dok, na primer, stojite na semaforu. Razlozi zbog kojih to čine su ženama nejasni, no svakako ne želimo da naši mužići to rade. Obavite to u kupatilu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP