Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

ALTERNATIVNO LEČENJE

Tačke koje oslobađaju!

Autor: Nataša Lazović | 26.08.2014 - 11:39:00h | Komentara: 0

Stimilacija ključnih mesta na glavi raspršuje pogrešne ideje i uverenja

Masaža lica

 | Foto: Shutterstock

Ako ste suočeni sa manjkom samopouzdanja, novca, raznim traumama i fobijama, strahom od samoće, gubitka posla ili partnera, probajte sa laganim polaganjem prstiju na 32 tačke koje se nalaze na glavi. U najboljem slučaju to vam može promeniti život iz korena, a u najgorem ćete se osećati kao posle okrepljujuće masaže.


Na glavi postoje ključne tačke koje čuvaju memorisana uverenja, ideje, stavove, odluke i verovanja koje smo stekli tokom života, a vezane su za bolest ili zdravlje, probleme sa novcem, ljubavlju, partnerske odnose i odnose uopšte.


- Svaka misao, ideja, stav, odluka ili uverenje koje ste usvojili u prošlosti, a sada se manifestuju kao blokada na gotovo svim životnim poljima ograničavaju vas da učinite bilo šta sa lakoćom. Laganim dodirom ovih tačaka aktivira se energija i otpuštaju se blokade, a promene su vidljive brzo u svim sferama života – kaže za “Alo!” Rada Čanak praktičar metode “Pristup svesti” (Access Consciousness).

Rada Čanak

Rada Čanak


Osoba koja se odluči za tretman ne mora da zna šta se otpustilo i iz kog je to vremena, ne treba da se suoči sa prošlošću da bi promenila sadašnjost i nema potrebe da priča praktičaru o svom problemu.


- Ako je vaš problem novac, stimulišite tačku iznad uveta laganim dodirom vrhovima prstiju desetak minuta. Tačke iznad obrva oslobađaju tugu i aktiviraju radost. Podmlađivanje i regeneraciju organa aktivirajte laganim dodirom pozicija na vrhu glave – otkriva naša sagovornica.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP