Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

SAVRŠENO BELO

U trendu sa Viktorijom!

Autor: Ekipa Alo! | 18.06.2013 - 08:02:00h | Komentara: 0

Jednostavna, nevina i čista, bela boja pravo je osveženje na modnoj sceni. Modni dizajneri, među kojima vam predstavljamo modele Viktorije Bekam za leto 2013., predlažu besprekornu eleganciju u osnovnoj boji.

Prednost bele boje je u tome što podnosi različite modne uzorke i jarke nijanse

Prednost bele boje je u tome što podnosi različite modne uzorke i jarke nijanse

Prednost bele boje je ta ,što je možete kombinovati s ostalim bojama i svim modnim uzorcima. To je čini savršenim odabirom u svakoj prilici. Možete izabrati jedan odevni komad ili zablistati u beloj od glave do pete.


Danju šareno, noću zlatno
Mala bela haljina stoji uz bok svojoj popularnijoj sestri, maloj crnoj haljini. U dnevnim varijantama najbolje ju je kombinovati s niskim sandalama ili platnenim patikama, a stajling možete upotpuniti šarenim ogrlicama. Večernji luk je smireniji i elegantniji od dnevnog, a najbolje se slaže sa zlatnim i srebrnim nakitom, kao i visokim potpeticama.


U svakoj prilici
Bela majica i košulja modni su evergrin koji jednako dobro izgleda na poslovnom sastanku, kafici s prijateljicama ili u kombinaciji za izlazak. Možete je nositi ispod sakoa, obogatiti šalom u jarkim nijansama ili predimenzioniranom ogrlicom, a odlično izgleda i ako je udenete u suknju visokog struka.


Beli sako voli print
Strukirani ili sako šireg kroja ne izlazi iz mode. Sako do kukova pristaje uz sve odevne kombinacije, dok se kratki i strukirani najbolje slažu s haljinama i uskim pantalonama. Možete ga nositi s pantalonama s cvetnim printom, skini farmerkama ili uz kratke suknje i haljinu u neonskim bojama.


Pun pogodak
Bele pantalone podnose jarke boje, ali nisu previše zahvalne po pitanju figure, jer vizualno proširuju. Najbolje se slažu s prozirnimm bluzama, košuljama i majicama na prugice, a s klasičnom crnom majicom ne možete pogrešiti.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP