Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

VIP SAVETI

Uputstvo za crvenokose

Autor: Ekipa Alo! | 19.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Platinastim plavušama najbolje pristaju nežnije nijanse narandžaste, naročito boje terakote jer ne deluju napadno. Ako imate tamnoplavu ili svetlosmeđu nijansu kose, možete izabrati i malo intenzivniju narandžastu. Smeđoj kosi stoji nijansa mahagonija, a crnoj tamne i zagasita boja višnje.

Ako razmišljate o  promeni boje kose u crveno, u obzir morate uzeti  trenutnu boju svoje kose,  ali i nijansu tena

Ako razmišljate o promeni boje kose u crveno, u obzir morate uzeti trenutnu boju svoje kose, ali i nijansu tena | Foto: Shutterstock

Svetlonarandžasti tonovi najbolje stoje ženama svetlije puti, a bakreni i kestenjasti onim ženama koje imaju srednjetamnu put. Maslinastom tenu najviše odgovaraju zagasite crvene nijanse kose poput boje burgundije i višnje.

Uskladite obrve
Obrve ne smeju biti previše tamne jer će izgledati neprirodno. Umesto toga, zatražite od svog frizera da ih lagano posvetli. Istaknuti ih možete smeđecrvenom olovkom, koja će im podariti ujednačeniji izgled.
Zelena i ljubičasta senka
Crvenokosim ženama najbolje pristaju zelene nijanse senki, a s maslinastim i kaki tonovima ne mogu pogrešiti. Glamurozni izgled postići ćete zlatnim nijansama, a ljubičasti tonovi podariće sofisticirani izgled. Osim senke, treba paziti i na maskaru, ženama crvene kose odlično pristaju smeđe maskare, a kao deo večernjeg izgleda možete isprobati crnu, koja za svakodnevnu varijantu može biti prenapadna.
Crveni ruž
Ruževi u nežnoj boji breskve i toplim ružičastim nijansama idealna su dnevna varijanta. Što se crvenog ruža tiče, crvenokosim ženama pristaju smeđecrvene nijanse, kao i boja trešnje, no treba da budete oprezne kako ih kombinujete. Ako naglasite usne, pazite da ostatak mejkapa bude neutralan.
Ružičasto rumenilo

Rumenilo u boji breskve i svetlonarandžasti tonovi odgovaraju ženama s crvenom bojom kose, a nežne ružičaste nijanse im daju zdravi sjaj.

Ležerna dnevna varijanta

Crvenokosim ženama svetlije puti za dnevni izgled najviše odgovaraju nežne ružičaste nijanse na usnama, ista nijansa rumenila i neutralne boje na očima. Srednjetamnoj puti najbolje pristaju tamnoružičasti ruževi u kombinaciji sa svetloružičastim rumenilom. Ženama maslinaste puti savršeno stoji bronzer i ruževi u boji mesa.

Smeđe nijanse za veče

Za večernji izlazak možete sebi dopustiti malo jaču šminku.


 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP