Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

BILO NEKAD!

Za čime mame žale?

Autor: Ekipa Alo! | 29.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Nema mame koja bi se odrekla te najdraže i najteže uloge u životu. No, zbog nje je trebalo odreći se mnogo čega, poput slobodnog vremena, privatnosti, ravnog stomaka… Evo šta bi mame opet volele da imaju.

Umesto  omiljenih  serija svako  veče kupate  decu i gledate  crtaće

Umesto omiljenih serija svako veče kupate decu i gledate crtaće | Foto: Shutterstock

Da idu u toalet same
Imate li malo dete? Verovatno ste zaboravili kako je to biti u kupatilu bez publike. Vaš trogodišnjak pomno proučava kako brijete noge, perete zube i peglate kosu. Možda se čak i igra WC papirom dok ste vi na šolji. Strpite se još malo. Neće večno biti vaš mali privezak.


Da čuju svoje ime
„Maaaama, maaaamice“ i tako na svakih 4,9 sekundi. Sve mame jedva su dočekale da njihovi najmlađi napokon kažu „mama“. Ali, kada bilo kroz cviljenje, plač ili smeh čujete „maaamaaaa“ 100 puta dnevno, stvarno poželite da čujete svoje pravo ime.

Da imaju ravan stomak
Jednom davno, imali ste zavidnu liniju ili bar malo manji stomak i čvršće grudi. No, ko zna? Uz mnogo vežbe, pravilnu ishranu i plastičnu operaciju, ova želja bi možda mogla da vam se ispuni.

Da pojedu topao ručak
Po ko zna koji put čekate da vaši mališani jedu. Supa se puši, a glavno jelo već je na stolu. No, tek kad sve nahranite, red je na vas. Bar ćete moći na miru da jedete, ako uopšte budete gladni.

Da pogledaju omiljenu seriju
Kad imate malu decu, jednostavno je teško naći slobodno vreme. Možda ste nekada organizovali večeri prema omiljenim kultnim ženskim serijama, a sada to činite prema kanalima namenjenim za najmlađe. Umesto čaše vina i činije grickalica, kupate decu i gledate crtaće.

Ako ste zaposlena mama, ovoj listi dodajmo i spontani šoping nakon posla, noć bez buđenja, dan bez obaveza, vikend bez kuvanja. Lista je podugačka, ali budimo iskreni - nijedna mama to što je mama ne bi menjala ni za šta na svetu.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP