Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

SJAJNI RAZLOZI DA NE BUDETE NIČIJA LJUBAVNICA

Zabranjeno nije slatko

Autor: Ekipa Alo! | 30.09.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Kako lepa, mlada i pametna žena može da upropasti dobar deo svog života?

Oko 90 odsto   vanbračnih  veza završava  se  raskidom  ljubavnika, a  ne razvodom  braka

Oko 90 odsto vanbračnih veza završava se raskidom ljubavnika, a ne razvodom braka | Foto: Shutterstock

Tako što će postati nečija ljubavnica. Početna strast i uzbuđenje vremenom se pretvaraju u razočaranje jer je veza zasnovana na skrivanju i lažima. Tokom odnosa ljubavnicima rastu očekivanja, ali i frustracije, a sve se u 90 odsto slučajeva završi hepi endom, ali za drugu (prevarenu) stranu. Stoga, pre nego šta se bacite u zagrljalj nekom oženjenom muškarcu, pogledajte šta vas sve čeka...


Skrivanje
Iako neki u ljubavničkom odnosu mogu da vide čari veze bez obaveza ili se opravdavaju prolaznom zaljubljenošću, takvi „aranžmani“ na duge staze imaju mnogo mana. Prva i osnovna je skrivanje, jer ljubavnici moraju da se drže daleko od očiju javnosti. Čari zabranjenog voća brzo blede ako ste primorani da vreme provodite između četiri zida ili u automobilu.

Laži
Ljubavnički odnos podrazumeva laži, i to mnogo njih. Što odnos duže traje, to se neistine sve više gomilaju i izazivaju osećaj nemira i teskobe. Laganje porodici i prijateljima je tek deo problema, jer ljubavnici najviše lažu sami sebe.

Griža savest
Kakvo god bilo vaše religiozno uverenje, društvena norma je da je brak nešto u šta ne bi trebalo dirati. To naročito dolazi do izražaja u pričama gde postoje i deca. Iako to nije nešto što se pojavljuje dok su ljubavnici zaneseni strašću, s vremenom se neminovno nameće pitanje odgovornosti.

Na poslednjem mestu
Koliko god se obzirnim i pažljivim partner činio, ljubavnik ili ljubavnica dolaze iza njegove porodice i supružnika, što ste vi i prihvatili čim ste pristali na takav odnos.

Dobijate samo mrvice
Koliko god bili zaljubljeni ili se često viđali, ljubavnici nikad ne dobijaju potpun odnos koji podrazumeva javno priznavanje, zajednička jutra, Božiće, rođendane, pozive partneru u koje god doba poželite... To obično ne smeta na početku, ali s produbljivanjem osećnja postaje izvor frustracije.

Sve vodi prema kraju
Oko 90 odsto vanbračnih veza završava se raskidom ljubavnika, a ne razvodom braka. Najčešće supružnik saznaje za celu priču i postavlja ultimatum, ali moguće je i da se ohlade odnosi zbog frustracija ili previše pritiska.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP