Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

OVO SE ZOVE PREDIGRA

Zavedite ga u autu

Autor: | 04.11.2013 - 07:15:00h | Komentara: 1

Ako mislite da predigra nije toliko važna, grdno se varate. Seksolozi ističu da upravo predigra određuje da li seks ide u dobrom ili lošem pravcu. Evo nekoliko saveta seksologa kako da svom dragom priredite uvod koji nikada neće zaboraviti...

Seks

Seks | Foto: Shutterstock

Predigra doslovno može da bude slatka. Kako? Naredite mu da legne, a potom mu zavežite ruke za krevet. Uzmite šlag i premažite njegovo telo. Potom ga polako ližite, a strateški najvažnije mesto ostavite za kraj. Bez obzira na to koliko vas molio da akcija konačno počne, nemojte odmah pristati. Pustite ga da se neko vreme muči, a onda zajednički eksplodirajte u strasti.


Pustite glasno njegovu omiljenu muziku. Priđite mu u maniru seksi filmske dive (autfit po izboru), a potom mu predložite da zapleše s vama. Priljubite se čvrsto uz njegovo telo i zajedno se prepustite seksi plesu. Većina muškaraca kaže da ne voli da pleše, ali verujte da ovakav ples nijedan neće odbiti.

Predigra ne mora da počne u spavaćoj sobi. Naprotiv! Dogovorite se da jedan dan dođete po njega na posao. Tom prilikom odenite samo mantil i ništa ispod njega. Visoke potpetice su obavezne. Kad uđe u automobil, pustite da vam se mantil diskretno otvori, a da pritom ne otkrijete grudi i međunožje. Kad shvati šta vam je na umu, usput negde da stanite…

Muškarci obožavaju ženske noge u štiklama. Priuštile mu taj prizor u spavaćoj sobi? Obucite seksi donje rublje, čarape s halterima i cipele s visokom potpeticom. Njega bacite na krevet, a vi sedite ispred njega. Prebacujte nogu preko noge i dopustite mu da vas što bolje vidi. Ne dajte mu da vas dodiruje sve dok vi ne odlučite da je vreme za akciju.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • aska Vreme: 05.11.2013 11:11h

    Imam jedan savet:malo stavite obicne ljude ,mislim zene koje imaju i malo viska i kilograma i godina i muskarce sa stomacicem i nekom sedom ,bice prirodnije i samim tim i lepse fotografije i ""zvucace" zivotno,a to vam je valjda cilj.Da slavite ljubav!aA ljubav vode i zene ,ne samo manekenke i muskarci ,ne samo manekeni.nadam se da nisam pretenciozna i da cete razmotriti ovaj dobronamerni savet vase verne citatelje i uzivaoca lepote zivljenja.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP