Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

ISHRANOM DO VITKE LINIJE

Želite ravan stomak? Jedite ove namirnice

Autor: stvarukusa.rs | 04.05.2015 - 10:38:00h | Komentara: 0

Ravan stomak vam je uvek bio želja? Trenirate a na stomaku su rezultati jedva vidljivi? Ubrzajte svoj put do ravnog stomaka uz pomoć ovih 10 namirnica...

jogurt

 1. Nemasni grčki jogurt

Savršena užina u bilo koje vreme! Bogat je proteinima, pa vam pomaže da duže ostanete siti. Napravite ukusnu užinu dodajući vaše omiljeno voće u grčki jogurt i ne dozvolite sebi da gladujete.
2. Borovnice
Bogate su vitaminima, odlični su antioksidansi i vrlo su niskokalorične. One ubrzavaju rad creva, kontrolišu balans šećera u krvi i daju vam energiju. Jedite šolju borovnica svaki dan i vrlo brzo ćete imati ravan stomak!
3. Jaja
Ova namirnica je izbor svih koji treniraju. Tope masti i pomažu u izgradnji mišića. Jedite ih za doručak i u toku dana nećete imati potrebu za velikim obrocima.
4. Koštunjavo voće
Da, ono jeste vrlo bogato mastima, ali ukoliko ga unosite na dobar način, ubrzaće proces dostizanja ravnog stomaka i gubitka kilograma. Šaka oraha dnevno stabilizovaće nivo šećera u krvi, ali će vas održavati sitima tokom celog dana. Možete jesti i pistaće, lešnik ili badem i uživati u užini koja za vaš stomak čini čuda dok vi odmarate.
5. Riba
Ubrzava metabolizam i gubitak kilograma. Bogata je omega 3 kiselinama koje tope masti. Lako se priprema, štedi vam vreme i održava normalan balans masti u vašem telu.
6. Soja
Zrna soje sadrže visok nivo proteina i čiste organizam od toksina. Dodajte ih u supu ili u smuti. Možete kupiti i gotov soja sos.
7. Jabuke
One su zaista magično voće! Ukusne su, niskokalorične i brza i jednostavna užina. Studije su pokazale da su oni, koji su jeli jabuku na dan, oslabili više od onih koji nisu koristili jabuke u svojoj ishrani. Setite se i one čarobne izreke "jedna jabuka produžava život za 7 minuta".
8. Zelena salata
Jedna od najboljih namirnica za ravan stomak. Koristite je kao dodatak uz ribu ili piletinu. Ona će vam dati potrebnu energiju i učiniće da se osećate bolje.
9. Kinoa
Probajte je i svideće vam se. Ima ukus sličan integralnom pirinču, a količina od samo pola šolje sadrži 11 grama proteina i 5 grama vlakana. Koristite ga kao dodatak uz riblje meso, piletinu ili salatu.
10. Avokado
Spada u voće sa najvećom količinom hranljivih svojstava. Topi masti i savršen je dodatak za pileću salatu. Održaće vas sitima ceo dan i pomoći vam da zaista brzo uživate u pogledu na svoj zategnuti stomak.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP