Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zdravlje

TO JE ON

Žene su odlučile: Ovo je idealan muškarac!

Autor: Tportal | 13.03.2014 - 14:50:00h | Komentara: 2

Zanimljivo istraživanje portala NetVoucherCodes otkrilo je šta žene misle o tome kakav bi trebalo da bude gospodin Pravi - koliko treba da bude visok, kakvu boju kose i očiju treba da ima, ali i koliko treba da zarađuje. Mogli biste se iznenaditi…

silueta

Grupa od 50 žena između 20 i 35 godina izabrala je svog idealnog muškarca.
Doktori, bankari i advokati nisu popularni zbog odsutnosti od kuće i prekovremenih sati. Žene naime kažu da zbog budućnosti i dece treba dobro da izaberu. Preferiraju stoga profesore koji imaju duge godišnje odmore i manje radnih sati, kažu u istraživanju. Prema tom kriterijumu, gospodin Pravi je visok 185 santimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči, profesor je, ima 31 godinu i zarađuje za pristojan život. Naime takav muškarac je materijal za muža.
Kada je u pitanju boja kose, ispitanice su se složile da je zabavno izlaziti s plavokosima, no da bi volele da se skrase sa smeđokosim muškarcima.
Karijera i prihodi su na drugom mestu liste prioriteta, nakon naravno fizičkog izgleda. Neke ispitanice su rekle da, bez obzira koliko to surovo zvučalo, kada žena traži muža, mora razmišljati o tome koliko će on moći da obezbedi decu.
Predstavnik sa sajta NetVoucherCodes kaže da svaka žena ima viziju o tome kako njen budući muž treba da izgleda, no u potrazi za ljubavlju ta vizija ne mora biti od pomoći.
“Što više kriterijuma žene postavljaju, to će im biti teže da nađu savršenog muškarca. Trebalo bi da imate neka očekivanja i da znate šta želite, ipak gospodin Pravi može da bude osoba koju ste najmanje očekivale.”

 
Poslednji komentari
  • Saša Vreme: 13.03.2014 16:58h

    "gospodin Pravi je visok 185 santimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči, profesor je, ima 31 godinu i zarađuje za pristojan život." Imam samo smeđe oči, 1 od 6, znači na,ebo sam ko žuti :)

  • John Doe Vreme: 13.03.2014 19:02h

    Sasa ne brini ... samo treba da se nauci da se kaze "da draga" i ono "zena je uvek u pravu" i pravi ... ispunjavas sve odjednom. U tom slucaju ovi navedeni kriterijumi padaju u vodu :D :D :D sto ce reci, opet si najebo jer nauciti ovo je tesko, tacnije NIKAD !!! :D pozdrav

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP