Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Životinje

UZ POMOĆ PSA MOŽETE NAĆI PARTNERA

S retriverom u lov

Autor: Ekipa Alo! | 24.09.2013 - 07:02:00h | Komentara: 0

Verovatno vam to nikad nije palo na pamet, ali novo istraživanje pokazuje da vam pas može pomoći da pronađete partnera, jer muškarce i žene privlače određene rase pasa. Istraživanje koje je nedavno sprovela jedna društvena mreža za vlasnike kućnih ljubimaca otkrilo je kojih pet rasa čini svoje vlasnike poželjnijim partnerima. Evo što su rezultati pokazali…

Žene smatraju da muškarac koji je vlasnik retrivera deluje kao dobar otac

Žene smatraju da muškarac koji je vlasnik retrivera deluje kao dobar otac | Foto: Shutterstock

Čivava i pudla
Muškarcima su privlačne vlasnice čivava. To su živahni psi koji su izuzetno inteligentni. Ipak, vlasnice tih malih pasmina muškarci ne smatraju kandidatima za duge veze, jer veruju da su pomalo glupe, pokazalo je istraživanje. Nažalost, isto važi i za vlasnice pudli.


Zlatni retriver
Zlatni retriveri su odličan izbor i za muškarce i za žene koji su sami. Muškarci su u istraživanju priznali da vlasnice retrivera smatraju boljim kandidatkinjama za ozbiljnu vezu, nego vlasnice čivava. S druge strane, žene su u ispitivanju rekle da muškarac koji je vlasnik retrivera deluje kao dobar otac. Zlatni retriveri su izuzetno zahvalni i inteligentni psi i jedna su od najpopularnijih vrsta na svetu.

Haski
Ženama se sviđaju vlasnici haskija. Istraživanje je pokazalo da one takve muškarce smatraju muževnijim od recimo vlasnika buldoga. Haski je poznat po izdržljivosti i marljivosti. Odličan je za aktivne osobe koje puno vremena provode u prirodi, a pogodan je čak i kao pas za terapiju.

Bigl
Svi vole bigla, a i njihove vlasnike. Bez obzira na to da li ste žena ili muškarac, niko neće moći da odoli vašem šarmantnom i prijateljski nastrojenom četvoronožnom prijatelju.
 

Rotvajler odbija

Vlasnici rotvajlera trebalo bi da ostave svog ljubimca kod kuće kad traže partnera. Naime, istraživanje je pokazalo da ih žene smatraju površnima i odbojnima. Ono što žene možda ne znaju, jeste da su rotvajleri vrlo moćni i zaštitnički nastrojeni psi koji su bezuslovno verni svojim vlasnicima.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP