Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Kamasutra

SUPER KORISNI SAVETI

Ovo su seks poze za veću bliskost!

Autor: 24sata.hr | 11.12.2013 - 10:29:00h | Komentara: 2

Seksualne aktivnosti su najefikasniji način zbližavanja dve osbe, ali postoje poze koje posebno povezuju dve osobe jer su intimnije.

Kakva gluma!

Bliskost je neizbežna kada se partneri gledaju u oči | Foto: Jutjub snimak

Evo nekoliko saveta za seks koji će vas dodatno povezati.

Sedlo

Partner neka sedne na stolicu, a partnerka neka mu sedne u krilo licem u lice sa savijenim kolenima prebačenim sa svake strane partnerovih bokova, u pozi sedla. Partnerima su ruke slobodne, pa i njima mogu pokazati koliko vole ono što rade jedno drugome.
- Poze u kojima ste okrenuti jedno prema drugome dobre su kad želite pokazati ljubav i privrženost, da se gledate u oči tokom seksa ili da dodirujete drugu osobu koliko god možete - objašnjava Marisa Benet, autorka seksualnog priručnika “Pedeset nijansi ekstaze”. Dok partnerka sedi u partnerovom krilu, lako je pustiti ruke da lutaju i istražuju.
- Svi obično slede istu rutinu i lako je skliznuti na one iste užarene tačke koje dodirujemo svaki put. Zato kad budete isprobavali ovu pozu, pustite ruke da pokušaju da se igraju na neke nove načine - savetuje Benet.

Ključ

U oči se možete gledati i kada partnerka legne na bok, savije gornju nogu i položi je ispred sebe. On se smesti među njene noge i uđe u nju. Ruke su mu na njenim leđima.
- Poza ključa je intimna, ali taj položaj može da izazove ukočenost u leđima i ramenima. Zato neka vam ulje za masažu bude pri ruci. Ovo je divna poza jer se partnerka izvija pod neobičnim uglom, što vam omogućuje da se pripijete jedno uz drugo - kaže Benet.


Krevet kao oslonac za najbolju stojeću poziciju

Ako želite da se gledate u oči u stojećoj poziciji, iskoristite krevet. Partner neka stane uz krevet, okrenut leđima. Ona ga obgrli rukama, podigne noge na krevet i postavi stopala sa svake strane partnerovog tela. On je jednom rukom privlači k sebi, a drugu joj drži pod bedrom kao dodatni oslonac. Ona se može, oslanjajući se o krevet, podizati i spuštati.


Obraz uz obraz

Ona potrbuške legne na ivicu kreveta podupirući se rukama o pod. Partner se ispruži preko partnerke, a dlanove položi na pod pored njenih. Zato što se partner podupire rukama o pod svojom težinom, ne gnječi grudni koš partnerki. Tako ćete moći da budete obraz uz obraz pa jedno drugome da šapućete sve što poželite.


Uradite to na stolu

Ona se popne na povišenu površinu, poput stola. Visinu površine najbolje je odrediti prema njegovoj visini. Ako mora da stane na prste ili da se sagne, tražite drugu. Ona mu se okrene leđima i čuči raširenih nogu. Ruke može da stavi pred sebe kao oslonac. On stoji uspravno, a zdelica bi mu trebala biti potpuno priljubljena uz njezinu guzu.

Poslednji komentari
  • miki Vreme: 04.01.2014 16:55h

    to smo mi znali i bez KAME SUTRA nama ne treba kama dosta nam je i nasa BRISA

  • miki Vreme: 04.01.2014 16:58h

    Japanska kama je manja i meksa od nase BRISE.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP