Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

ISPROBAJTE

20 seksi poteza za
sva raspoloženja!

Autor: Cosmopolitan | 20.03.2013 - 23:14:00h | Komentara: 0

Različita raspoloženja mogu uticati na vaš libido dobro i loše. Nekada ste pune energije i želite divlji, lud i strastveni seks, dok vam nekada više prija nežna varijanta. Seksolozi Ejmi Levin i Džamje Vaksman daju predloge za 20 različitih emotivnih stanja.

seks

Opustite se | Foto: Shutterstock

 

1. Mazno

Želite malo nežnosti? Mesto vam je u naručju partnera. Stavite glavu na njegove grudi i pustite ga da vas mazi.

2. Seksi
Uzmite stvar u svoje ruke, opkoračite ga dok leži na leđima i pustite ga da uživa u pogledu na vaše telo dok vi radite sav posao.

3. Stidljivo
Ako se ne osećate potpuno seksi probajte voženje ljubavi bez potpunog skidanja. Zadignite haljinu i ne dozvolite mu da se skine. Delovaće uzbidljivo i hitno i lako će ga uzbuditi.

4. Nevaljalo

Zanemarite granice i lepo ponašanje. Uradite nešto što ni u ludilu ne biste. Neka njegova ruka bude vaša igračka dok sedite u kolima ili mračnom bioskopu.

Seks

Budite nevaljali| Foto: Shutterstock

5. Ludo
Malo egzibicionizma ne škodi. Probajte doggy stil i to na prozoru. Činjenica da neko može da vas vidi, uzbuđuje. Ali ipak ugasite svetlo.

6. Voajerski
Masturbiranje ne mora da bude nešto što radi sam i krišom od vas. Posmatrajte ga dok se igra sam sa sobom. Delovaće uzbuđujuće, a osim toga možete i da naučite nešto novo.

7. Lenjo

Kada ste u krevetu TV je zabranjen, ali večera uz vino i neku seksi muziku je odobrena. Sedite jedno naspram drugog i ako dođe do akcije ne brinite za tanjire, samo navalite i uzivajte.

seks 11

Ekserimentišite

8. Eksperimentalno
Igrajte se, naizmenično stavljajući povez preko očiju. Savršena prilika da igrate sa ostalim čulima i osetljivim mestima poput bradavica, vrata, ušiju, kockicama leda niz leđa i butine. Polako podgrevate situaciju i podižete uzbuđenje.

9. Romantično
Prigušina svetla, sveće i masaža će stvoriti magiju. Masaža oslobađa hormon oksitocin, koji izaziva osećaj zadovoljstva, privrženosti i povezanosti što će vas još više zbližiti.

10. Razigrano

Zvuči čudno, ali malo rvanja po krevetu i sobi sa vašim dragim može biti seksi i uzudljivo. Razlog je fizički kontakt i dodirivanje vaših tela.

seks

Igrajte se

11. Dominantno

Preuzmite kontrolu. Vežite ga za krevet. Osećaćete se moćno i delovaće na vas uzbuđujuće. Ova poza omogućava i veće šasne za orgazam, jer je veći kontakt između njegove karlične kosti i vašeg klitorisa.


12. Pokorno

On preuzima ulogu dominatnog vezujući vam ruke iza leđa ili krevet. Onda ste njegova da radi šta hoće i udovolji vam. Za početak, na primer, oralno.


13. Umorno

Orgazam je nabolji način da se opustite nakon posla i oslobodite se stresa. Recite svom partner da želite da vas dovede do vrhunca. Tipove pali kada znaju da ih želite i kada mogu da pokažu kakve su muškarčine.


14. Relaksirano

Neka vam se partner pridruži u izležavanju u toploj vodi. Sedite između njegovih nogu tako da njegove ruke budu nestašne po vašem telu. Nežnim pokretima tela stimulišite i vi njega.

seks 6

Izazovite ga

15. Izazovno

Kada želite da produžite iskustvo, probajte stani i kreni seks. Svaki put kada ste pred orgazmom, stanite, ohladite se tridesetak sekundi, pa nastavite. Nakon dva ponavljanja, orgazam će biti eksplozivan.


16. Pospano

Najbolja jutarnja gimnastika je seks. Dobar početak za dobar dan. Savršen način da vas probudi je da se privije uz vas i klizi rukama po vaše, telu, dok ste vi još sanjivi i lenji da biste ustali.


17. Velikodušno

Tipovi naravno više vole da dobijaju nego daju. Kada ste raspoloženi da počastite svog dragog oralnim seksom, na njemu je da legne i uživa. Počnite preko kondoma, a onda ga skinite i osećaj koji će pružati vaše usne i jezik biće intenzivniji nego inače.


18. Tinejdž

Umesto da odmah prionete na seks, produžite predigru i to starim dobrim, srednjoškolskim ljubljenjem, pipkanjem preko odeće.


19. Ambiciozno

Istovremeni orgazmi su skoro urbani mit. Možda će vam sledeći put biti od pomoći poza 69. Lezite na stranu, udobno se smestite na jastuk i krenite u lov na orgazam.

Seksi kostim

Seksi kostim | Foto: Seksikostimi.com

20. Nastrano

Ako vam je neprijatno da oslobodite svoju čudnu stranu, zamislite da ste neko drugi, izmislite sebi alter ego. Lakše ćete se osloboditi stega koje inače imate ako ste u “tuđoj” koži. Perika ili kostim će vam začiniti seks.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP