Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

KAKVI STE?

7 znakova koji pokazuju da li ste dobri u krevetu!

Autor: Cosmopolitan | 24.04.2014 - 12:42:00h | Komentara: 0

Mnogo seksa ne znači i mnogo dobrog seksa. Sledi lista 7 stvari koje jasno otkrivaju da li ste zaista dobri u krevetu.

Seks parovi

Kakvi ste u krevetu? | Foto: Shutterstock

 Osećate povezanost s partnerom

Istraživanje koje su sproveli seksolozi na temu 'Šta čini dobar seks?' pokazalo je da odgovor ne leži u nekoj određenoj tehnici, vec u činjenici da partneri osećaju međusobnu povezanost. Dobar seks nije samo telesno iskustvo, već onaj koji povezuje partnere. Dakle, biti dobar u krevetu ne znači do savršenstva dovesti određene poze, već povezati se sa partnerom i iznad granica telesnog. Kako bi to ostvarili, mnogi proučavaju tantrički seks, karezzu i druge tehnike koje povezuju um i telo.
Samouvereni ste
Osobine koje imaju sjajni ljubavnici su samouverenost, pozitivna slika o vlastitom telu i činjenica da se u svom telu osećate seksi. Naime, ako se osećate seksi u svom telu, velika je šansa da ćete poboljšati libido, i omogućiti da se u potpunosti predate seksualnom iskustvu.
Niste zapali u kolotečinu
Dobar ljubavnik zna da za dobar seks nije dovoljno koristiti samo polne organe, već i mozak. Naime, kreativnost, mašta i spremnost na neke nove i drugačije stvari učini će vas dobrim ljubavnikom zauvek. Rutina je najgori ubica libida, zato upotrebite svu svoju maštu kada je u pitanju seks.
Slušate svog partnera
Slušanje partnera još je jedna važna osobina dobrog ljubavnika, a naravno, važno je biti i pažljiv, velikodušan i nesebičan. Upamtite, seks je zajedničko iskustvo oba partnera, a obraćanje pažnje na partnerove želje važnije je od bilo koje druge stvari koju činite među čaršavima. Bez dobre komunikacije niko ne može biti dobar ljubavnik.
Ne požurujete stvari
Kao i kod većine stvari u životu, i u seksu treba obratiti pažnju na detalje i, naravno, za sve odvojiti dovoljno vremena. 
Ne propuštate prilike za seks
Za sjajan seksualni život, vrlo je važna ravnoteža između spontanosti i toga da to zaista i učinite. Matematika je u seksu vrlo važna pa tako pripazite da češce kažete da nego ne. Budite pristupačni prema svom partneru i imajte na umu da, iako se odbijanje čini tako jednostavnim, često će upravo to narušiti kvalitet seksa.
Razigrani ste u krevetu
Na seks možete gledati i kao na rekreaciju za odrasle, i upravo se za vreme seksa treba opustiti i dobro zabaviti. Ako želite biti dobri u krevetu, budite razigrani i pokažite svoj užitak.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP