Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

EVO KAKO DA GA DRŽITE PORED SEBE

Astro predviđanja: Koji je fetiš njegovog horoskopskog znaka!

Autor: 24sata.rs | 11.05.2014 - 11:30:00h | Komentara: 2

Svakoga nešto privlači manje ili više a astrologija otkriva na šta najviše "pada" njegov horoskopski znak.

Horoskop

 
Ovan

Ovan ima veliku potrebu za adrenalinom. Veliko mu je zadovoljstvo jutarnji seks, a užitak mu je još veći ako ga partnerka tokom seksa snažno povuče za kosu. Od mirisa ga najviše pali mošus.
Bik

Ako biku želite da pružite pravi vatromet u krevetu, strastveno ga ljubite po vratu koji je njegova top erogena zona. Obavezno pri ruci imajte čokoladu, koju pripadnici ovog znaka obožavaju, jer je ujedno i snažan afrodizijak.
Blizanci

Blizance najviše uzbuđuje oralni ili brzi seks. Međutim, pali ih i upotreba seksualnih igračaka.
Rak

Rak obožava partnerove dodire po grudima i trbuhu. Uživa u igranju seksi uloga, a najveći užitak mu je seks u hotelskoj sobi.
Lav

Lav je kao i svaki kralj pravi egzibicionista. Uzbuđuju ga ljubavni ugrizi, dirty talk, grebanje, seks na plaži i naravno, komplimenti koje mu daje partner. Lavovima uvek godi kada ih ljude hvale.
Devica

Devica, koja je inače u drugim životnim prilikama suzdržana, u seksu se u potpunosti oslobađa. Ona obožava sve oblike vezanja. Često koristi povez preko očiju, a lisice su joj omiljena igračka.
Vaga

Erogena zona vage je guze, i ona uživa u dodirima po ovom delu tela. Pored toga vaga rado oblači razne seksualne kostime.
Škorpija

Škorpija će se bez razmišljanja odlučiti za seks u vodi ili na javnom mestu. Voli da isprobava različite stvari, a obožava mistiku, zbog čega uživa u seksu pod maskama.
Strelac

Avantura je strelčevo drugo ime, pa to važi i za njegove fetiše. On će se bez zadrške odlučiti za seks na javnom mestu. Predložite mu bilo koju seksi igru i on će pristati na sve.
Jarac

Jarac mašta o seksu na "visini". Verovatno ste pomislili na razne mogućnosti, ali ako želite svom partneru rođenom u ovom znaku da priuštite najveće zadovoljstvo, seksajte se na planini.
Vodolija

Vodenjak obožava grupni i telefonski seks, kao i bezobrazne razgovore. Pripadnici ovog znaka takođe vole seksualne igračke.
Ribe

Ribama su stopala erogena zona, posebno prsti. Ribe su ljubitelji voajerizma i obožavaju da snimaju svoje seksualne igrice.
Poslednji komentari
  • jana Vreme: 12.05.2014 09:30h

    Promasili ste za ribe ,jer ima ih i normalno obdarenih. i koje uzivaju samo u licnom zivotu ,a time i seksu.

  • jana Vreme: 12.05.2014 10:02h

    Samo jedna informacija astrolozima ,da bi upotpunili ili eventualno promenili svoja znanja ,devicama su omiljene igracke i samo to vole,ruke ,i eventualno noge voljenog muskarca jer samo vole ono od cega su i same sazdane ,meso ,krv i kosti.Meso kroz dodir ,kosti kao snaga i punokrvni kontakt.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP