Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

IZLUDITE GA

Budite seks bomba!

Autor: Kurir | 24.12.2013 - 10:00:00h | Komentara: 1

Vodite mu ruku po svojim erogenim zonama i ne dozvolite da je pomera kako on želi, uz pokoji uzdah i lagano skidanje odeće

seks

Upotrebite sav svoj seksepil i šarm i navedite ga da vas ne ispusti iz ruku cele noći!
Seks je aktivnost u kojoj oba partnera treba da uživaju, ali koja ponekad zahteva i malo dodatnog truda. Zato ovaj put donosimo nekoliko malih trikova za dame, koji će im pomoći da još brže izlude svog muškarca...
Ponudite mu se na kuhinjskom stolu
S vremena na vreme promenite prostor za vruću akciju. Radite to u dnevnoj sobi, na podu, u kuhinji, na trpezarijskom stolu, u kupatilu... Krevet možda jeste najudobnije mesto za seks, ali ne mora da znači da je i najuzbudljivije.
Napalite ga vrućim SMS porukama
Dok ste na poslu, napišite mu vruć SMS. U njemu napišite sve svoje želje za veče, a budite što uzbudljiviji i maštovitiji. Slobodno koristite sočne (ali ne i vulgarne) izraze i opisujte ono za šta znate da će ga izludeti.
Vodite njegovu ruku
Uhvatite njegovu ruku i stavite je na stomak, grudi i zadnjicu. Neka oseti vaše vrelo telo. Klizite njegovom rukom po svojim erogenim zonama i ne dozvolite da je pomera kako on želi. Vi ovaj put vodite igru. Svemu tome dodajte i sisanje njegovog prsta kako bi učinak bio potpun.
Pohotno uzdišite
Glasom mu pokažite koliko uživate. Muškarci obožavaju ženske uzdahe jer ih dodatno uzbuđuju, ali nemojte da glumite i folirate uživanje jer biste mogli napraviti kontraefekat.
Tokom seksa ne skidajte štikle
Pre nego što se bacite na krevet, sa sebe skinite sve osim svojih sandala s visokom potpeticom. To će vašem partneru doneti novu dozu uzbuđenja.
Potpuno mokre privijajte se uz njega
Kad se istuširate, nemojte se brisati, već se privijajte uz njega. Vaše mokro, mirišljavo i sveže izdepilirano telo veoma će ga uzbuditi. Svemu dodajte i igru s peškirom, koji ćete sasvim slučajno ispustiti na pod.
Priredite mu vruć striptiz
Striptiz je uvek pun pogodak, pogotovo ako je neočekivan i ako ga izvodite kako treba. Dakle, zamračite sobu, pripremite neku seksi pesmu i krenite sa sporim i erotskim pokretima. Zavodnički se skidajte do samog kraja, a svaki deo garderobe bacite mu u naručje.
Pohvalite njegovo telo

Kad se svuče i dođe sveže istuširan, pohvalite njegovo telo, posebno penis. Podižite mu samopouzdanje i dajte mu do znanja da je on za vas najseksepilniji i najprivlačniji muškarac na svetu. Gledajte ga požudno kako bi zaista osetio da ga želite.
 

Poslednji komentari
  • GORDANA Vreme: 25.12.2013 10:06h

    Bila sam resila da ne citam ove glupe savete ali je to toliko iritantno i vredja inteligenciju a i zelju za vodjenjem ljubavi da covek ne moze ,a da ne da svoj komentar.Put do obostranog uzivavanja je samo put do srca i onda cula rade svoj posao ,tako da saveti ovog tipa mogu samo da prolaze kod,upravo potenciranih i spocitavanih devojaka koje se primaju na porno filmove.nE ZELECI DA UOPSTE ZANEMARIM UMECE LJUBAVI KOJE SE ,SIGURNO,STICE,ALI ISTOVREMENO PREDNOST TREBA DATI NA ISKRENOJ EMOCIJI.i SVESNA DA SPONTANOST NE IGRA NEKU ULOGU,KAKO MNOGI MISLE DA SMO INFICIRANE PUTEM HOLIVUDSKIH FILMOVA,ALI MOZE DA BUDE UTICAJNA PRI VODJENJU LJUBAVI.sPONTANOST SAMO KAO PRIRODNO I NEIZVESTACENO POKAZIVANJE EMOCIJA,A NE NIKAKVI NAUCENI TRIKOVI KOJI SU VISE FRIK NEGO SIK.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP