Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

KAO U FILMU

Četiri najluđe poze u seksu!

Autor: pressonline | 10.05.2014 - 17:52:00h | Komentara: 0

Seks je jedna velika igra, i ukoliko prestanete da budete maštoviti, smišljate nova "pravila" i radujete mu se, izgubiće čari. Probudite radoznalost i sa partnerom krenite u avanturu isprobavanje neuobičajenih poza! Uživaćete!

Seks ljubav parovi Foto: Profimedia

Osvežite vaš seksualni život Foto: Profimedia

 Misionarska poza na nešto drugačiji način: Lezite na leđa s bokovima na ivici kreveta dok partner stojeći prodire u vas. Noge stavite preko njegovih ramena i bokove podignite lagano prema gore. Ovo je savršen ugao za stimulaciju grlića i duboku penetraciju koja će vas dovesti do sasvim drugačijeg orgazma. Kombinujte ovaj i način plitke površinske penetracije kojom se stimuliše prednji vaginalni zid i G-taka i uživajte u modifikovanom obliku čuvene misionarske poze.

Poza "makaze" i to samo za izdržljive: Tokom seksa podignite noge, a neka vas partner drži za gležnjeve pri čemu će on diktirati vaš užitak tako što će širiti noge kako vama to odgovara. Mogućnosti ovog položaja su beskrajne, a budući da su tetive na nogama izuzetno osetljive i povećavaju seksualnu napetost neka se vaš partner slobodno poigra s vašim gležnjevima - uživaćete!
Stojeća poza za iskusne: Seksualno iskustvo u punom zagrljaju koje unapređuje emocionalnu vezu, kao i fizičko stanje najbolje ćete iskusiti u stojećem položaju. Neka se vaš partner osloni na zid a vi ga zakoračite nogama dok vam on pridržava guzu. Na taj način on će kontrolisati vaše pokrete, što će pojačati njegovu penetraciju, a vas neumoljivim tempom dovesti do vrhunca.
"Yab Yum": Jedna od najpopularnijih tantričkih poza u kojoj muškarac sedi prekrštenih nogu (u turskom sedu). Žena sedi na njemu okrenuta licem u lice, pa obmotava noge oko njegovog struka. Muškarac podizanjem ženskog tela diktira tempo. Ova poza je vrlo intimna jer su partneri stalno zagrljeni, pa mogu neprestano da razmenjuju poljupce.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP