Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

SIGURNO MOŽE BOLJE

Četiri vrste lošeg seksa

Autor: smedia.rs | 21.04.2013 - 19:40:00h | Komentara: 1

Za dobar seks je potreban dobar partner i naravno strast. Međutim iako je ova formula vrlo jednostavna postoje faktori koji seks mogu dodatno da začine i podignu ga na jedan viši nivo.

Mislite li da ste dobri u krevetu preispitajte svoje postupke, a ako se prepoznate u nekoj od ove 4 loše odlike vreme je za drastične promene.

gg

Ne dozvolite da vam seks postane rutina... | Foto: Shutterstock

SEKS PO RASPOREDU

Iako je dobro biti organizovan i voditi računa i o najmanjoj sitnici, seks nikako ne bi trebalo da bude na vašoj listi obaveza.
Možda je vrlo teško izdvojiti vreme za romantično vođenje ljubavi pod svećama, ali ono što nikako ne smete izgubiti je spontanost. Spontani seks zapravo je najstrastveniji, a želite li i vi ponovo da doživite vrhunac strasti iznenadite svog partnera i on će vam biti zahvalan.

SEKS NA EKS

Seks na brzaka može biti vrlo strastven i poželjan, ali ako svaki vaš odnos s partnerom traje svega nekoliko minuta vreme je da se zapitate - da li je to stvarno sve što mogu da dam od sebe?
Upravo zbog toga što većinom muškarci preskaču predigru na vama je da preuzmete kontrolu i nametnete tempo koji će mu se i te kako svideti. Nikada ne potcenjujte predigru!

seks

Iznenadite partnera novim igrama u krevetu... | Foto: Shutterstock

SEKS BEZ STRASTI

Ako ste i vi jedna od onih koje seksualni užitak mešate s obavezom koju morate odraditi kako bi vaša veza bila uspešna, a poslednji orgazam ste doživeli prošlog leta vreme je da napravite preokret jer problem nije u vama već u načinu na koji pristupate seksu.
Predigra, zavođenje i svi ostali načini rasplamsavanja strasti postoje s razlogom i želite li doći do vrhunca nikako ih ne bi trebalo preskakati. Vaše telo prepoznaje takvu situaciju i ono će na pravi pristup reagovati na pravi način. Oznojite se sa svojim partnerom i doživite već zaboravljeni vrhunac, piše Zadovoljna.

SEKS KAO RUTINA

Nakon određenog vremena provedenog s partnerom parovi već napamet znaju koji im položaj u seksu najviše odgovara ili na koji će način najbrže doći do vrhunca.
Iako to nije loša stvar tanka je granica između prepoznavanja potreba partnera i monotonije. Zadržite svoju rutinu, ali obavezno svako malo napravite izlet koji će razbiti vaše rutinske pokrete

Tagovi:

Poslednji komentari
  • Sandra Vreme: 05.07.2013 19:29h

    O boze

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP