Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

OTKRIJTE:

Činjenice koje muškarci treba da znaju o ženskim grudima

Autor: Menshealt.rs | 04.07.2014 - 09:36:00h | Komentara: 0

Ne treba nam dokaz koji bi nam pokazao da muškarci obožavaju ženske grudi, ali ipak postoje istraživanja koja će podupreti ovu činjenicu.

grudi seksi devojka

Foto: Profimedia

Univerzitet u Nebraski objavio je studiju da muškarci provode više vremena gledajući grudi nego bilo koji drugi deo ženskog tela. Ali, pitajte bilo kog frajera koliko stvarno zna o njima i nećete doći dalje od odgovora da voli da ih gleda. Mi vam donosimo 5 činjenica koje niste znali o grudima.
VELIČINA SE MENJA
Možete reći kada joj dolaze „oni dani“ samo jednim pogledom. Prema Nacionalnom institutu za zdravlje, nivo hormona progesterona i prolaktina povećava se oko nedelju ili dve pre nego što usledi tvoja „nedelja oralnog seksa“. To uzrokuje zadržavanje vode, a njeno tkivo dojke i mlečnih žlezda raste. A uz njih i njena veličina grudnjaka. Nekim ženama mogu da narastu čak i za jedan broj. Ali, budite oprezni, jer ako je ona razdražljiva u tom razdoblju, stimulacija može biti bolna i smanjiti seksualno uzbuđenje.
POSTOJI ORGAZAM U GRUDIMA
Zvuči predobro da bi bilo istinito, zar ne? Naučnici sa Univerziteta Rutgers shvatili su da stimulacija bradavica aktivira deo ženskog mozga koji ima veze s genitalnim nadražajem. Još uvek ne veruješ? U studiji od 213 žena, 29 posto žena reklo je da doživljava orgazam u bradavicama. Poigrajte se s njom i povećajte postotak žena koje mogu da dožive orgazam i u grudima. Ali, ukoliko imate problema da vašu lepšu polovinu dovedete do bilo kakvog vrhunca, evo četiri poze koje će vam sigurno u tome pomoći.
POKRIJ CELU TERITORIJU
Iako sada želiš da svoju novostečenu mudrost primeniš na njoj, seti se da su važna cela njena prsa. Bradavica je zapravo najmanje osetljiva na dodir, kaže Debi Herbenik, istraživačica na Institutu Kinsey. Austrijski naučnici otkrili su da je 150 žena najveću lagodnost osetilo na gornjoj četvrtini svojih grudi- zamisli područje između 10 i 2 na satu. Nemojte se fokusirati na jedno područje, kaže Herbenik. Što je više teritorija pokriveno, to bolje.
JEDNA JE VEĆA
Nije ništa čudno ako je jedna veća ili drugačija od druge. Oko jedne četvrtine svih žena ima jednu dojku veću od druge, kaže Keri Peterson, internista. “Ženske grudi su nezavisna bića koja reaguju na estrogen različito za vreme puberteta”, kaže Peterson. Za oko 65 posto žena s asimetrijom, leva dominira. Ne treba gnjaviti sa studijama, važno je podsetiti da i jednoj i drugoj treba velika količina pažnje.
BUDI NJEN DOKTOR
Ako osetiš nešto čudno prilikom pipanja, reci joj to. Otići će kod doktora koji će je pregledati za svaki slučaj. Većina „kvržica“ su zapravo benigne mase koje su uzrokovane hormonalnim promenama. U svakom slučaju, masiraj joj i mazi grudi više, godiće joj pažnja ali i činjenica da brineš o njenom zdravlju.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP