Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

SAZNAJTE

Da li ste zaista dobar ljubavnik

Autor: N.Jovanović/tportal | 15.04.2014 - 09:23:00h | Komentara: 1

Uživate u čestim i kvalitetnim odnosima s partnerom i mislite da ste dobri u krevetu? Dobro, to je jedna stvar, no potpuno druga stvar je ono što mislite da vas čini dobrim ljubavnikom. Slijedi lista od sedam stvari koje jasno otkrivaju jeste li dobar ljubavnik

Osećate povezanost s partnerom
Istraživanje koje su sproveli seksolozi na temu "Šta čini dobar seks?" pokazuje kako odgovor ne leži u nekoj određenoj tehnici, već u činjenici da partneri osećaju međusobnu povezanost. Dobar seks nije samo telesno iskustvo, nego i emetivno, ono koje povezuje partnere. Dakle, biti dobar u krevetu ne znači do savršenstva dovesti određene poze, već znati kako da se sa partnerom povežete iznad telesnog nivoa. Kako bi to ostvarili, mnogi proučavaju tantrički seks, karezu i druge tehnike koje povezuju um i telo.

dd

Samouvereni ste

Osobine koje imaju sjajni ljubavnici su samouverenost, pozitivna slika o vlastitom telu i činjenica da se u svom telu osećate seksi. Naime, ako se osećate seksi u svom telu, velika je šansa da ćete poboljšati libido, i omogućiti da se u potpunosti predate seksualnom iskustvu, piše bodyandsoul.com.au.

pp

Niste zapali u kolotečinu

Dobar ljubavnik zna da za dobar seks nije dovoljno koristiti samo polne organe, već i mozak. Naime, kreativnost, mašta i spremnost na neke nove i drugačije stvari učiniće vas dobrim ljubavnikom zauvek. Rutina je najgori ubojica libida, stoga svakako upotrebite svu svoju maštu kada je u pitanju seks.

Da li ste seks ekspert?

Slušate svog partnera

Slušanje partnera je još jedna važna osobina dobrog ljubavnika, a, naravno, važno je biti i pažljiv, velikodušan i nesebičan. Upamtite, seks je zajedničko iskustvo oba partnera, a obraćanje pažnje na partnerove želje važnije je od bilo koje druge stvari koje činite u krevetu. Bez dobre komunikacije niko ne može biti dobar ljubavnik.

Seks parovi

Ne požurujete stvari

Kao i kod većine stvari u životu, i u seksu valja obratiti pažnju na detalje i, naravno, za sve odvojiti dovoljno vremena. I uvek na prvo mesto treba staviti kvalitet.

seks 4

Ne propuštate prilike za seks

Za sjajan seksualni život, vrlo je važna ravnoteža između spontanosti i toga da to zaista i učinite. Matematika je u seksu vrlo važna pa tako pripazite da češće kažete da nego ne. Budite pristupačni prema svom partneru i imajte na umu da, iako se odbijanje čini tako jednostavnim, često će upravo to narušiti kvalitet seksa.

Zaigrani ste u krevetu

Na seks možete gledati i kao na rekreaciju za odrasle, a upravo za vreme seksa biste se trebali opustiti i dobro zabaviti. Ako želite biti dobri u krevetu, budite zaigrani i pokažite svoj užitak.

Poslednji komentari
  • jana Vreme: 15.04.2014 10:48h

    Fantasticno ilustovana najznacajnija covekova potreba koja je odraz ljudske teznje za bliskoscu,za srodnom dusom sa kojom uziva u iskazivanju ljubavi na pravi nacin jer recima ne moze da se sve iskaze.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP