Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

RASPLAMSAJTE STRAST POSLASTICAMA

Degustacija u spavaćoj sobi: Zavedite ga jagodama i šlagom!

Autor: Ekipa Alo! | 16.10.2013 - 14:17:00h | Komentara: 0

Najbolje je koristiti slatku hranu koja za razliku od kisele i slane ne izaziva iritaciju i preporučuje se da je držite što dalje od intimnog područja podložnog infekcijama!

seks

Jedan od najboljih načina za oživljavanje strasti u spavaćoj sobi jeste uključivanje hrane u vruće igrice. Jagode, šlag, čokolada - samo su neke od namirnica koje pomažu u zavođenju, a upravo su slatke stvari najbolje za predigru jer za razliku od začinjenih ili kiselih ne mogu uzrokovati iritaciju.
Kod korišćenja hrane važno je pripaziti da namirnice ne završe na osetljivom intimom području koje je podložno infekcijama i upalama.

 

Degustacija s partnerovog tela garantuje strast! 

Degustacija poslastica može biti izvrstan uvod u seks, s time da partnerov stomak može poslužiti kao tanjir. Lizanje njegovog tela, sisanje meda s njegovih prstiju ili čokolade s bradavica zasigurno će ga raspametiti, posebno ako pritom nosi povez na očima. U tom će se slučaju on morati osloniti na svoja druga čula što će dodatno povećati užitak.
Najbolje je koristiti namirnice koje se mogu zagrejati, kao što je čokolada ili med i kockice leda ili smrznute bobice grožđa. Osećaj toplog i hladnog nadražiće sva čula, posebno ako ih nanesete na erogene zone kao što su uši, vrat, usne i bradavice. Ta su područja puna živčanih završetaka i posebno osetljiva i na najmanji dodir.


I čišćenje može biti zabavno

Nakon seksa i čišćenje može biti zabavno. Zajedničko tuširanje i međusobno skidanje hrane s tela produžiće strasti i zasigurno ubrzati puls.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP