Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

SAVETI ZLATA VREDNI

Deset načina da popravite stvari ako vam seksualni život pati!

Autor: Ekipa Alo! | 20.10.2013 - 18:18:00h | Komentara: 0

Mnogi parovi suočavaju se s problem jer im uz tolike dnevne obaveze, stresan posao i decu seksualni život pati. Možete li se setiti kad ste zadnji put svog partnera iznenadili nekim seksi potezom?

seks u kuhinji

Ako ste bez ideja, a jasno vam je da nešto hitno morate poduzeti, donosimo vam deset seksi načina da iznenadite partnera.

Posebna dostava

Pošaljite partneru svoje seksi donje rublje. Naglasak je na seksi, a ne jedne od onih udobnih pamučnih gaćica. Ako suprugu na posao pošaljete jedne svoje tange, sigurno će biti oduševljen posebnom dostavom svoje drage.

Seksi fotografija

Možda će vam ovu zvučati zastrašujuće, ali vaša kompromitirajuća golišava fotografija poslata na pravu adresu, odnosno partneru, vredi i više nego što možete zamisliti. Ne mora izgledati kao duplerica, muškarce je kad su seksi fotke u pitanju lako zadovoljiti.

Pokažite da vam je stalo

Mnogi ljudi su nesigurni i osetljivi iako se možda ne prikazuju takvima. Pokažite svojim delima da vam je stalo i da ga cenite, itekako će vam se to vratiti.

Pogledajte seksi film zajedno

Znamo da se mnoge žene s ovakvim stvarima ne nose baš najbolje, osećaju se neugodno i nelagodno kad su erotski materijali u pitanju. Ali stvar je vrlo jednostavna - muškarci su vizuelna bića.

Isprobajte nešto novo u spavaćoj sobi

Ne morate odmah pomisliti na sulude poze iz Kama Sutre. Možda imate svoje omiljene poze i način na koji se seksate i možda to funkcioniše na dobar način, ali tu i tamo isprobajte nešto drugačije i novo i prijatno iznenadite partnera.

 

Doterajte svoje intimne delove tela 

Nemojte se odmah smejati, u pitanju je novi trend i muškarcima se poprilično sviđa. Reč je o vajazzlingu – ukrašavanju vagine kristalićima Swarovski.

 

Dajte šansu sextingu 

Seksi poruke odlične su za predigru, baš kao i slanje seksi donjeg rublja. Možda će vaš partner taj dan na poslu biti manje produktivan, ali zato neće u spavaćoj sobi uveče.

Dajte mu slobodno veče

Nemojte čekati da on sam to predloži, preduhitrite ga i predložite mu da provede večer s drugarima.

 

Pripremite "scenu" 

To često viđamo u filmovima, ali malo u stvarnom životu, a zapravo je odlična stvar. Cveće, šampanjac, jagode, ugodan ambijent, prigušena rasveta, zavodljiva muzika - sve to dolazi u obzir!

 

Pripremite otmenu večeru 

Verovatno ste na početku veze ovo često radili, ali nakon ulaska u brak to je prestalo. Šteta. Trebali biste s vremena na vreme pripremiti fino i njemu omiljeno jelo, ima nešto u tome da ljubav ide kroz želudac.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP