Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

AKO ŽELITE VATRU MEĐU VAMA

Deset saveta za bolji orgazam!

Autor: Mondo | 04.09.2014 - 00:17:00h | Komentara: 1

Želiš da tvoj veliki trenutak da bude još veći i bolji? Pročitaj sledeće savete.

Ne zaboravite, za  vreme seksa u  vodi postoji  značajno veća  šansa da pokupite  neku polno  prenosivu bolest

Istražuj poze
Nekome više prija kada je gore, nekome kada je dole, na boku, na kolenima... Pronađi položaj koji tebi najviše odgovara. Žene, najčešće, do orgazma brže stižu kada sede na partneru zato što je u tom položaju klitoris više izložen stimulaciji pubičnom kosti partnera. Probaj i pozu u kojoj žena leži na leđima sa jastukom ispod zadnjice.
Uključi igračkice
Vibrator tokom seksa sa partnerom može da ubrza orgazam. Može da ga koristi žena sama, ali i da je muškarac dodatno stimuliše. Bitno je da se oboje slažete sa idejom sa niste "sami" u krevetu.
Pričaj
Muškarci vole kada im partnerka daje "putokaz", zato se ne stidi da jasno i glasno kažeš šta ti prija. I žene nemaju ništa protiv kada im muškarac kaže da su "na pravom putu". Ukoliko ne voliš eksplicitne rečenice tipa: "Sada me dodirni tu...", možeš uzdasima, osmehom, mimikom da pokažeš da je sve kako i treba i da će biti još bolje.
Ne skidaj sve
Malo garderobe može da učini mnogo za tvoj orgazam. Ne skidaj donji veš baš uvek, samodržeće čarape, halteri, možda samo štikle... kombinuj, "moda" može biti seksi.
Masturbiraj
Trening ne znači samo preznojavanje u teretani. Masturbiraj i ispituj svoju seksualnost. Ženama se preporučuje da rade kegelove vežbe kako bi ojačale mišiće karlice. Trebalo bi ih praktikovati nekoliko puta dnevno.
Rizikuj
Ako do sada niste probali, uradite to na javnom mestu, na primer, možda u automobilu, na plaži... Istraživanja pokazuju da uzbuđenja podstiče dopamin u mozgu koji dalje ubrzava lučenje telesnih "sokova".
Odloži zadovoljstvo
Brz i eksplozivan seks je nekada super, ali se pokazalo da je orgazam jači ako se odlaže. Dakle, napravi pauzu kada ti je najlepše.
Gledajte zajedno one filmove
Nisu svi porno filmovi fokusirani na velike polne organe i "duboka" grla. Postoje i oni koji zaista mogu da budu motivacija, koji nude neke zanimljive ideje. I erotski romani "rade", čitajte ih zajedno, goli u kadi...
Budite kreativni tokom predigre
Predigra nije samo peting u zatamljenoj prostoriji. Dopisivanje tokom dana, lascivne sms poruke, provokativne sličice na fejsu... mnogo je načina da sa seksi zagrevanjem počnete i pre nego što se zaista sretnete.
Proveri kućnu apoteku
Antidepresivi, neki lekovi protiv bolova, alkohol, cigarete, mogu loše da utiču na orgazam. Razgovarajte sa vašim lekarom o tome.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • srecko Vreme: 04.09.2014 16:47h

    Sjajjno

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP