Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

NAJBOLJI KOMPLIMENTI ZA JAČI POL

Devet stvari koje muškarce dižu u krevetu: Idealni centimetri, kontrola i dobra guza!

Autor: Zadovoljna.hr | 05.07.2014 - 12:16:00h | Komentara: 0

Muškarci zapravo ne žele komplimente, barem ne u onoj meri u kojoj to žele žene. Ipak, ne zaboravajte ih jer komplimenti stvaraju osećaj samopouzdanja i ti trenuci mogu vam samo pomoći da se zbližite i poboljšate vaš seksualni život.

ljubav seks seksi

Pravi komplimenti dižu i više od samopouzdanja...

ŽELIM TE!
Iako ste ga već možda puno puta videli golog, ne škodi mu dati malo podsticaja, što može začiniti život ispod čaršafa. Svakom muškarcu lepo je to čuti nakon što otkrije svoja bleda bedra ili malčice previše dlakava prsa.
TVOJA GUZA IZGLEDA NEODOLJIVO
Muškarci ne vežbaju da bi bili zdravi, nego da pokažu svoje mišiće. Svaka pohvala njegovim razvijenim prsima, malom guzom ili bedrima učiniće ga bolje raspoloženim i daće mu više samopouzdanja.
TVOJE TELO JE SAVRŠENO
Ako ne možete shvatiti tačno gde da usmerite svoju pohvalu, ovaj 'opšti' pristup je najbolji način. Podići ćete mu samopouzdanje i raspoloženje, a samim time ćete se i vi osećati dobro.
RECI ŠTA TI SE SVIĐA
Ovo im govori da ste spremni da isprobate nove stvari, a i to da želite dodatno začiniti vaš seksualni život. I ako vam otkrije svoje skrivene želje i vama će isto tako ispuniti vaše.
TO JE JEDAN DIVAN 'VESELJKO'
Iako ovo zvuči kao apsurdan kompliment muškarci će ga dobro prihvatiti, najviše zato jer nije uobičajen. Osim toga, ovakvom izjavom dodaćete i malo humora što nikada nije na odmet.
MOŽEŠ MI RADITI ŠTA HOĆEŠ
Recite ovako nešto samo ako to zaista mislite i ako imate potpuno poverenje u svog partnera. Ovo će vašem muškarcu dati zeleno svetlo da otvori svoje tajne seksualne apetite, a vi ćete se naći u njihovom centru.
IMAM KONDOM
Ovakva izjava pokazuje da žena ima odgovornost za svoje seksualno zdravlje. To bi svakom odgovornom muškarcu (isto kao što bi i ženi da je situacija obrnuta) trebalo dati do znanja da su sigurni s vama i da postoje manje šanse od polnih bolesti.
OSEĆAM SE SUPER KAD SI U MENI

Prosečan muškarac uglavnom ima standardnu opremu za vođenje ljubavi, no jako ćete mu podići samopouzdanje ako kažete da ste zadovoljni istom. Tako će znati da ne sanjate o dodatnim centimetrima, niti da imate pritužbi na izvedbu.
 

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP