Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

EROGENE ZONE

Dodirnite pravu tačku i dovedite ga do "ludila"!

Autor: Ekipa Alo! | 09.10.2013 - 13:56:00h | Komentara: 1

Poljupci, dodiri i grickanje ušiju, unutrašnje strane butina ili vrata muškarcu mogu ubrzati puls i pojačati osećaj, a stimulacija G tačke dovesće ga do vrhunca!

seks

Grickanje vrata pojačaće užitak

Uprkos učestalom mišljenju da muškarci imaju samo jednu erogenu zonu, genitalije, oni imaju isti broj tačaka za užitak kao i žene, pokazala je studija južnoafričkih Univerziteta Bangor i Vitvatersrand. Posebno ih uzbuđuju dodiri po vratu zato što je to područje puno nervnih završetaka koji šalju erotske signale u mozak. Poljupci, lagano grickanje ili masaža tako mogu podstaći uzburkavanje krvi i nadražiti osećaj i uneti strast u spavaću sobu.

seks

Usne za strast 

Usne su jedna od najjačih erogenih zona, posebno su osetljive na dodire. Grickanje, ljubljenje i sisanje dovesće muškarca do ludila, posebno ako se partnerka pritom koncentriše na mesta gde se gornja i donja usna spajaju s ostatkom kože. Taj je deo posebno osetljiv zato što tu završava splet nervnih završetaka, pa je dovoljno tek malo lickanja jezikom da rasplamsa strast.

seks

Unutrašnja strana butina za užitak

Iako su često zanemareni, koleno i unutrašnja strana butina prava su erogena zona. Završeci nerava su osetljivi i na najmanji dodir, pa jezik ili masaža mogu probuditi sve njegove osećaje. Masiranje najpre brzo, a potom sporo muškarca će izludeti posebno ako se partnerka pokretima kreće odozdo prema genitalijama.

Bradavice su prava erogena zona

Baš kao ženama, i muškarcima su bradavice izrazito osetljive pa je sa seksi igrom najbolje početi sporo. Nežna masaža ili lagano grickanje nadražiće nerevne završetke i uzrokovati osećaj uživanja, ipak s time treba biti oprezan zato što nekim muškarcima milovanje bradavica može biti bolno.

seks

Grickanje ušiju ubrzava puls

Poljupci, dodiri pa čak i lagano grickanje ušiju muškarcima će ubrzati puls. Mekane ušne školjke pune su osetljivih nerava pa i sam partnerkin dah može izazvati jezu, a najviše će ga raspametiti lickanje spoljnog dela uha.

 

Stimulacijom G tačke do vrhunca 

Međica je takozvana muška G tačka, a stimulacijom područja između anusa i testisa muškarci mogu doživeti orgazam. Dodirivanje i lickanjem tog dela, osobito testisa bude se sva čula, ipak treba biti jako oprezan zato što pregrubi pokreti umesto užitka mogu uzrokovati bol. Najbolje je pustiti mašti na volju i pritom ne zaboraviti na lubrikant.

 

Krenite vrhom jezika od pupka prema dole 

Linija između pupka i područja stidnih dlaka takođe je erogena zona, ali je često zanemarena. Muškarca će posebno uzbuditi lickanje vrhom jezika i naizmenični poljupci, a upravo će različiti intenzitet stimulacije uzrokovati jezu u telu.

seks

Njegova "alatka" najveća je erogena zona

Muškarcima je glavna erogena zona upravo njihova "alatka". Dodiri i oralni seks rasplamsaće strasti, ali pritom se ne treba koncentrisati samo na vrh, već na ceo organ. To će pojačati dotok krvi i povećati osetljivost.

Poslednji komentari
  • GOGS Vreme: 10.10.2013 11:13h

    NEMAM RECI,,SVE STE NAM TAKO LEPO DOCARALI,JOS MALO I PARTNER NAM NETREBA

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP