Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

OVO NISTE ZNALI?

Dužina najmanjeg penisa iznosi 3,98 santimetara!

Autor: 24sata.hr | 23.09.2013 - 17:15:00h | Komentara: 1

Razgovori o seksu i intimnim delovima tela su svakodnevno, skoro pa neizbežna tema. Međutim, postoje one stvari koje, možda i niste znali, o ponekim delovima tela svakog muškarca. Kao na primer: da i muškarci mogu da proizvode mleko, dužinu najmanjeg penisa, da orgazam kod jmuškaraca traje kraće i drugo.

Muškarac vežba

I oni imaju G tačku


I muškarci baš kao i žene imaju G tačku, slažu se urolozi. Reč je o prostati koja oslobađa tečnost i štiti spermatozoide, te im omogućava preživljavanje, a njenom stimulacijom muškarac može doživeti orgazam. Žlezdu veličine kestena možete stimulisati na dva načina, kroz anus ili masažom međice.

I muškarci mogu proizvoditi mleko


I muškarci imaju mlečne žlezde pa mogu proizvoditi mleko, ali ne dovoljno da nahrane bebu. Muška laktacija je retka, a najčešće je posledica neravnoteže hormona prolaktina zaduženog za proizvodnju mleka. Najčešći okidači su tumor na hipofizi, hormonska terapija za lečenje raka prostate, određeni lekovi za srce, kao i ekstremna glad.

Njegov orgazam je kraći od njenog


Iako muškarci lakše postižu vrhunac, kod žena orgazam traje mnogo duže. Njegov orgazam traje svega šest sekundi, dok pripadnice lepšeg spola uživaju 23 sekunde. Mđutim muškarac može pojačati intenzitet orgazma pozama kao što su "doggy style", kašika i misonarski položaj.

Oni imaju deblju kožu


Osim što su u proseku viši i snažniji nego žene, muškarci imaju i deblju kožu nego njihove lepše polovine. Njihova je koža je 0,2 milimetra deblja nego kod žena, pa teže puca i oštećuje se.

Brada štiti od raka kože


Brada u proseku sadrži 7000 folikula, ali može doseći i brojku od 15 hiljada. Ona ima blagotvorna svojstva, deluje kao svojevrstan izolator i štiti od bolesti grla, te opekotina od sunca koje mogu uzrokovati rak kože, a ublažava i astmu koju izazivaju čestice polena u vazduhu.

Par pije vino u krevetu

Najmanji penis je dug 3,98 santimetara


Muškarci su posebno osetljivi na veličinu svog "alata", a američka istraživanja provedena na 1661 ljudi pokazala su da dužina najmanjeg penisa u opuštenom stanju iznosi 3,98 centimetara, dok je najduži 25,98 centimetara.

Tokom života muškarac izbaci 52 litara sperme


Tokom seksualnog odnosa muškarac u proseku izbaci pola čajne kašike sperme, a u životu oko 52 litre. Spermatozoidi se kreću prosečnom brzinom od 45 kilometara na sat, a sperma je najkvalitetnija između februara i maja, a najslabija u septembru, potvrdila su istraživanja.
 
Poslednji komentari
  • komita Vreme: 24.09.2013 16:39h

    Dostaaaa!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP