Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

NIJE TEŠKO!

Evo kako da i vi smuvate nešto na moru

Autor: Menshealth.rs | 26.06.2014 - 12:18:00h | Komentara: 0

Saznajte kako da ne budete jedini luzer koji svake godine na moru "promaši" kod svake devojke. Smuvajte i vi nešto, krenite sa nama u pecanje morske ribe!

Seks na plaži ljubav par more

Foto: Profimedia

Već godinama idete sa istim društvom na letovanje. Svake godine ista priča: vaši ortaci se nadaju da neće postati očevi deci pegavih nemačkih turistkinja, a vi živite u prokletoj sigurnosti da to sigurno ne može da se desi. Jedino kada bi pločice iz wc-a mogle da rađaju decu.
Mirišu plaže na vrelo kokosovo ulje. Velike, osrednje i male grudi čvare se na suncu i taman kada mislite da ne može gore, okrenu se na stomak, čisto da im malo pocrne i guze. A vi… Samo maštate! Uveče, kada mislite da se vaša tortura završila, ortak vas moli da se malo prošetate, jer bi on da privede onu Grkinju “što je skroz dobra”. I tako neispavani i isfrustrirani odlučujete: ove godine se neću skvasiti samo u vodi!
Sada jedan “malo” teži deo: a kako misliš da smuvaš ribu na moru? Zato smo mi tu da vam objasnimo. Ako uspete, pošaljite nam bar razglednicu.
KUPITE NAJSKUPLJU KREMU ZA SUNČANJE
Dok se vaši drugari ne mažu ničim, kupite najskuplju kremu za sunčanje. Onda je suptilno izložite ženskim pogledima. Čekajte ih – kada ugledaju vašu kremu od krvi devica sa Atlantide, sve će želeti da se namažu. Tada vam samo ostaje da ih izložite svojim supersoničnim dodirima masaže koji će izazvati da se na kopnu skvase kupaći kostimi. Posebno donji deo.
OBUCITE OPASNO RONILAČKO ODELO
Bar 60 odsto posla leži u tome da budete primećeni. Sa ronilačkim odelom u drečavo žutoj boji nema promašaja. Sa takvim morskim outfitom sve devojke će blenuti u vas, pa neće moći da se iznenade kada im priđete. A verovatno će i to uraditi one. Onda kada vam pivski stomak više ne leži na putu do najlepše devojke na plaži, možete ih osvojiti šarmom i pameću. Ako ne posedujete ni te kvalitete, lepo im recite da nosite ronilačko odelo jer ste grozno građeni, a nemate ni ukusa. Neće vam poverovati, pa će morati da otvore pandorinu kutiju. Ili, još bolje, ofarbajte odelo u srebrno i pravite se da dolazite iz budućnosti. Ne garantujemo seks, ali biće zabavno.
ZAPOSLITE SE KAO SPASILAC
Žene vole da se osete zaštićeno, a ako im tu zaštitu pružate vi, naćiće i kako da se zahvale. Osim toga, makar će vas platiti za vaše očajničko skakanje u vodu za svakom dobrom ribom. Naravno, moraćete da spasite i neko dete ili baku, ali sve će to da se isplati kada počnu da vas posmatraju kao heroja koji spasava živote, a ne očajnika koji mora da nosi šlauf preko kupaćih čim vidi neki bikini.
STARTUJTE IH NA GOMILI
Ako priđete grupi od dvadeset devojaka umesto jednoj, povećavaju se šanse da je jedna od njih toliko nisko pala da ode kući sa vama. Kada počnete, pričajte prvo sa onom koja najgore izgleda. Stari trik, ali radi. Naime, ona najružnija bi vas minirala kod najbolje ribe. Ali, ovako će vas nahvaliti drugaricama i povećati vam trik za devedeset posto.
IGRAJTE ODBOJKU
Ako slučajno pogodite neku ženu u glavu, možda bude voljnija da sa vama “pliva u dubine”. Ako ste loši u odbojci, pokradite šešire i suncobrane ne bi li zbog sunčanice žene počele da vas gledaju drugim očima. Znamo da zvuči kao previše truda, ali pogledajte se u ogledalo. Trebaće vam. U studiji koja je sprovedena na Univerzitetu u Gradukojinepostoji dokazano je da su ošamućene žene po pravilu raspoloženije da imaju seks sa luzerima poput vas.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP